Blic

NIJE TEŠKO SNIMATI INTIMNE SCENE

Mlada glumica osvojila je simpatije publike u novoj seriji “Jutro će promeniti sve”, ali i u filmu “Južni vetar”, u kome tumači glavnu ulogu sa Milošem Bikovićem. Posebnu pažnju privukli su eksplicitn­i kadrovi.

- dunja Đorđević

Jovana za “Blic” govori o tome koliko je u privatnom životu slična likovima koje je igrala, a koji su seksualno liberalni, da li joj je bilo zahtevno da snimi intimne scene sa Bikovićem, ali i da li se mladi glumci međusobno podržavaju.

Lik Anđele, koji Jovana tumači u seriji “Jutro će promeniti sve”, pomalo je kontroverz­an i konstanto ispituje svoju seksualnos­t, što je rezultiral­o da glumica jednom prilikom završi u odnosu sa još dva partnera. Mlada glumica otkriva koliko se u pogledu seksualnos­ti razlikuje od lika Anđele:

- Ne mogu da poredim sebe i Anđelu. To je kompleksna stvar, ali nema sličnosti u toj liberalnos­ti između mene i lika - navodi šarmatna glumica i otkriva šta je naučila iz ove uloge:

- Bilo mi je jako čudno kako odigrati to potiskivan­je problema, koje Anđela nosi u sebi. Ne mogu da kažem da je to poučno, ali je bilo važno da otkrijem i to, vezano za glumačka sredstva kojim raspolažem. Dirljivo mi je kako se razvija ona, tako je bilo i meni to otvaranje. Snimali smo pet meseci pa smo se saživeli sa ovim junacima. Ne mogu da kažem za jedan segment, ona ih ima desetak. Svaki je bio preloman i važan za mene - kaže mlada glumica.

Mnoge pozitivne kritike Jovana je dobila i za ulogu u filmu “Južni vetar”, gde tumači devojku Milošu Bikoviću. Posebnu pažnju privukle su njihove zajedničke scene seksa, gde je publika između ostalog po prvi put mogla da vidi i Bikovića obnaženog, a glumica otkriva da li je bilo zahtevno snimiti te scene:

- Nije bilo zahtevno. Divan je Miloš Biković i zadovoljst­vo je raditi sa njim - iskrena je Jovana i dodaje da su mnoge kolege pohvalile njenu ulogu u “Južnom vetru”:

- Taj film je napravio veliku stvar u našoj kinematogr­afiji i jako sam ponosna na to. Preuzbudlj­ivo mi je što sam u životu uradila tako dva značajna projekta - i seriju i film. Dobila sam razne pozitivne komentare i od kolega iz serije.

Pored seksi scena u pomenutom filmu i seriji, Jovana ima slične kadrove i u filmu “Panama”, kao i u seriji “Senke nad Balkanom”, gde joj je partner bio Andrija Kuzmanović.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? u seriji „jutro Će promeniti sve“igra anđelu, koja ispituje svoju seksualnos­t
MILOŠ BIKOVIĆ JE DIVAN I ZADOVOLJST­VO JE RADITI SA NJIM U FILMU „JUŽNI VETAR“
u seriji „jutro Će promeniti sve“igra anđelu, koja ispituje svoju seksualnos­t MILOŠ BIKOVIĆ JE DIVAN I ZADOVOLJST­VO JE RADITI SA NJIM U FILMU „JUŽNI VETAR“
 ??  ?? u filmu „južni vetar“partner joj je bio miloš biković
u filmu „južni vetar“partner joj je bio miloš biković
 ??  ?? zapaženu ulogu je imala u filmu „panama“
zapaženu ulogu je imala u filmu „panama“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia