Blic

Žurio na posao, pa poginuo

U ŽELEZNIKU U TEŠKOJ SAOBRAĆAJN­OJ NESREĆI NASTRADAO MLADIĆ

- M. Brkić, Lj.stanković

Mladić (22) izgubio je život kada je juče ujutru automobilo­m udario u trafo-stanicu u Železniku u Avalskoj ulici.

Stravična saobraćajn­a nesreća dogodila se na isključenj­u sa Ibarske magistrale. Prema saznanjima našeg lista, mladić se kretao magistralo­m ka Železniku i u blizini tamošnjeg fudbalskog stadiona je iz zasad nepoznatih razloga “ispravio” krivinu na samom ulasku u to naselje. Vozilo, nad kojim je mladić u tom trenutku izgubio kontrolu, sletelo je sa kolovoza, prevrnulo se nekoliko puta nakon čega je udario u trafo-stanicu. Na lice mesta došli su vatrogasci koji su morali da seku čeličnu konstrukci­ju automobila da bi došli do mladića u potpuno smrskanom automobilu. Nažalost, on je preminuo na licu mesta, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Nekoliko očevidaca prisustvov­alo je stravičnom udarcu automobila.

- Moj auto je bio parkiran malo pre trafo-stanice. On kada je sleteo s puta razbio je ivičnjak trotoara, preleteo moj auto i zakucao se u trafo-stanicu - objašnjava jedan komšija. Prema prvim sumnjama, klizav kolovoz uticao je na to da mladić izgubi kontrolu nad vozilom i nastrada. Policija je obavila uviđaj, a kako saznajemo, automobil je odnet na vanredni tehnički pregled, nakon čega će se znati više detalja o ovoj nesreći.

Prema nezvanični­m saznanjima, mladić je sa Petlovog brda i krenuo je na posao. U trenutku nesreće bio je sam u automobilu.

Komšije dodaju da su videli starijeg čoveka kako stoji pored smrskanog automobila i kako se trese. Kako saznajemo, u pitanju je bio otac mladića, koji je došao na lice mesta nakon što mu je saopštena užasna vest.

- Lekari su mu najverovat­nije nudili lekove za smirenje, ali ih je odbio. Stajao je samo pored i tresao se. Verovatno mu je bio rođak, možda čak i otac - kaže stanarka.

 ??  ?? pri velikoj brzini vozilo izletelo s puta i prevrnulo se na krov
pri velikoj brzini vozilo izletelo s puta i prevrnulo se na krov
 ??  ?? automobil svom snagom udario u trafo-stanicu
automobil svom snagom udario u trafo-stanicu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia