Blic

Ože da se zaustavi!

BELIH, ZA “BLIC” SUMIRA LIGU ŠAMPIONA I PREDSTAVLJ­A PLANOVE

-

favorizova­ne rivale.

- Mogu da žalim jer smo ostavili sasvim solidan utisak i u Liverpulu prvih pola sata, pokazali smo da možemo da igramo, drugo poluvremen­u u Napulju takođe. Da ne govorim o čitavim utakmicama protiv Liverpula i Napolija u Beogradu, pa i pola sata drugog poluvremen­a protiv Pari Sen Žermena. Bili smo toliko dominantni da se nije znalo ko je Crvena zvezda, ko je PSŽ. Presekao nas je treći gol i ono što je nedopustiv­o je da ne smemo da primimo gol iz prekida i to u periodu najbolje igre Zvezde.

Terzić ističe da se već razmišlja o kvalifikac­ijama za Ligu šampiona sledeće sezone i koraku napred.

- Zvezda će iz sezone u sezonu biti jača. To je sigurno, u januaru se spremamo da sezonu privedemo kraju, da osvojimo titulu, ali i za start kvalifikac­ija za Ligu šampiona. Već sada kreću pripreme za sledeću sezonu! Potpisali smo ugovor na četiri godine sa Pavkovim, ostaće duže u klubu. Nosioci igre će ostati, dakle, Marin i Boaći. Dogovor je da ne diramo igrače kojima ugovor ističe u junu, da se fokusiramo na završetak prvenstva i da od 15. decembra privedemo kraju razgovore koje vodimo mesecima. Samo smo ih zamrzli u završnici, da im ne bismo odvukli fokus, ali ne sumnjam da ćemo naći zajednički jezik.

On dodaje da je svaki od igrača zaslužan za uspeh.

- Ove jeseni smo odigrali 37 takmičarsk­ih utakmica, mi na proleće imamo samo 16 plus u Kupu Srbije - jednu, tri ili četiri zavisi. Dakle, na proleće imamo skoro upola manje utakmica nego jesenas, a imamo veliki broj igrača koji su nas spasli da budemo ovoliko dominantni na sva tri fronta. Bez ovolikog fonda igrača ne bismo uspeli da izdržimo ovu trku. Na proleće ćemo imati manju potrebu za tolikim brojem igrača, pa ćemo po završetku sezone, posle 15. decembra, videti šta ćemo sa ovolikim brojem igrača. Možda će biti neke prodaje, ali ključni igrači, koji su nosioci igre, ne mogu

 ??  ?? zvezdan terzić već sada pravi planove za ligu šampiona naredne sezone
zvezdan terzić već sada pravi planove za ligu šampiona naredne sezone

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia