Blic

Zvezda na krilima Novaka

ĐOKOVIĆ JE SA ZAPADNE TRIBINE BODRIO CRVENU ZVEZDU PROTIV PARI SEN ŽERMENA Najbolji svetski teniser je na „Marakanu“došao u društvu oca Srđana i braće Marka i Đorđa, i pružio podršku crvenobeli­ma u poslednjem kolu Lige šampiona.

- Predrag Đukanović

Najbolji svetski teniser Novak Đoković sinoć je još jednom pokazao koliko mu je Zvezda u srcu. Prekinuo je pripreme za narednu sezonu, koja za njega kreće prvih dana 2019. godine, da bi na „Marakani“bodrio crveno-bele na poslednjem meču u Ligi šampiona.

Odlučio je Nole da u ponedeljak skokne do Beograda jer prosto nije mogao da propusti priliku da navija za izabranike Vladana Milojevića. Noletov dolazak na naš najveći stadion je izazvao euforiju, Đoković je bio konstantno u prvom planu, a zdušno je pratio svaki potez fudbalera Zvezde. Na „Marakanu“je došao u društvu oca Srđana i braće Marka i Đorđa i tokom celog meča je nosio crveno-beli šal.

Pritom, prvom reketu sveta nije bilo toliko bitno što je njegovom voljenom klubu bilo potrebno čudo kako bi prezimio u Evropi (da pobedi Pari Sen Žermen, a da Liverpul kod kuće izgubi od Napolija), što se nije dogodilo, ali Novaka epilog, ma koliko neverovata­n bio, nije zanimao. Zvezda je to, a za njega je samo ona bitna.

Novak na kraju nije imao preteranog razloga za zadovoljst­vo pošto je tim iz Ljutice Bogdana izgubio od Pari Sen Žermena sa 4:1, ali se časno oprostio od Lige šampiona.

Da podsetimo, Đoković će se u Beogradu zadržati nekoliko dana, a zatim se vraća u Monte Karlo i nastavlja sa pripremama za narednu sezonu.

Takođe, navijanje je, ali među „delijama“na severnoj tribini, vodio i povređeni kapiten Vujadin Savić. On je bio u prvom redu, sa mikrofonom u ruci, na oduševljen­je najverniji­h fanova crvenobeli­h koji su i treći put ove sezone ispunili „Marakanu“do poslednjeg mesta.

Po završetku meča navijači su dugo ostali na stadionu zajedno sa fudbalerim­a.

Đoković je prekinuo pripreme kako bi bio uz svoj klub

 ??  ?? povređeni kapiten vujadin savić vodio je navijanje na severnoj tribini novak slavi gol marka gobeljića, koji je smanjio prednost pari sen žermena na ":#
povređeni kapiten vujadin savić vodio je navijanje na severnoj tribini novak slavi gol marka gobeljića, koji je smanjio prednost pari sen žermena na ":#

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia