Blic

Raspisana potraga za vlasnikom “hamera”

- M. Brkić

Srpska policija raspisala je potragu za Aleksandro­m Oliverom Šotrom (39), stendap komičarom i vlasnikom “hamera” sa engleskim registarsk­im tablicama. To vozilo sa (još) nepoznatim vozačem napravilo je haos u Beogradu, divljačkom vožnjom oboren je semafor, a zatim se zakucao u kiosk u kojem je bila radnica.

Podsećanja radi, prekjuče u popodnevni­m satima vozač “hamera” sa engleskim tablicama udario je u nekoliko automobila u centru Beograda, u trafiku, i na kraju se zakucao u dvorišni zid jedne kuće na uglu Palmotićev­e i Svetogorsk­e ulice i pobegao pešice sa lica mesta. Nezvanično, vozač je najpre prošao Terazijski­m tunelom gde je, navodno, oštetio i nekoliko automobila. “Hamer” je u vlasništvu Aleksandra Šotre, stendap komičara, koji je negirao učešće u ovim incidentim­a i na svom Instagramu je napisao da je u Berlinu. Policija traga za vozačem „hamera“, ali i za Aleksandom koji bi trebalo da da izjavu, jer je vozilo u njegovom vlasništvu. Oliver (njegovo umetničko ime) je najpre preksinoć oko 21 sat postavio snimak sa železničke stanice u Berlinu, gde potencira vreme. Naime, na snimku se vidi da je 18.40 sati, čime on aludira na to da nije mogao biti u Beogradu oko 14 sati kada se dogodilo divljanje automobilo­m koji je u njegovom vlasništvu.

- Nisam bio u Srbiji godinu dana. Uživajte u ledenom snegu, dok ja sutra letim za Tajland - napisao je Oliver preksinoć ispod video snimka.

Međutim, ispod slike su se osuli osuđivački komentari poput: “Ako voliš svoju zemlju maticu, zašto ne poštuješ njene zakone i javnu imovinu?”, napisao je jedan od korisnika Instagrama, dodajući da je trebalo da pomogne povređenoj ženi iz kioska u koji se zakucao.

Korisnici ove društvene mreže izrazili su sumnju da je Oliver pobegao avionom iz Beograda u Berlin.

 ??  ?? tvrdi da nije vozio „hamer“: aleksandar šotra
tvrdi da nije vozio „hamer“: aleksandar šotra

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia