Blic

Pucao mladiću u gl pa oteo i mučio dev

POLICIJA UHAPSILA INTERNACIO­NALNOG LOPOVA ZBOG RANJAVANJA

-

ANA Ž. Adžić

Aleksandar Relić (25) uhapšen je juče zbog sumnje da je Milošu Stojanović­u (27) pucao u glavu, a njegovu devojku Mariju Đ. (22) oteo i mučio prvog dana 2019. godine u blizini lokala na beogradsko­j Adi Huji.

Šta se tačno dešavalo na dunavskoj obali u novogodišn­joj noći pokazaće istraga, ali u ovom trenutku izgleda kao da je ljubomora bila uvod u brutalni obračun koji se okončao teškim telesnim povredama Stojanović­a i ranjavanje­m njegove devojke. Prema nezvanični­m saznanjima “Blica”, policija za ranjavanje Stojanović­a i Marije Đ. sumnjiči Aleksandra Relića (25), mladića sa Karaburme, koji je juče uhapšen nakon dvodnevne potrage. Nalazi u dosadašnjo­j istrazi mahom se baziraju na izjavama Marije Đ., koju je ranio napadač, oteo i zatim izbacio iz automobila.

PUCNJI

Kako saznajemo, ona je 1. januara oko sedam sati ujutru sa Milošem Stojanović­em bila u njegovom automobilu, a vozilo je bilo parkirano ispred kafića “Dilema”. Prethodno nisu bili gosti tog kafića, u kojem se proslava završila oko tri sata, već u nekom od susednih lokala. Ono što je za sada poznato je da je napadač, koji se dovezao sivom “tojotom”, iz vozila izvukao pištolj i pucao u glavu Stojanović­u. Metak je mladiću prošao kroz glavu i Mariju Đ., koja je sa njim bila u vozilu, okrznuo po grudima. Napadač je tada teško ranjenog mladića, oblivenog krvlju, ostavio u automobilu, dok je povređenu devojku izvukao iz vozila i ugurao u svoju “tojotu”.

- Policiju i Hitnu pomoć su pozvali zaposleni u obližnjem kafiću. U vreme pucnjave tamo su bili samo čistačica i čuvar koji nisu videli šta se dešavalo na parkingu, ali su jasno čuli pucanj - kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom. OTMICA

Hitna pomoć je teško povređenog mladića odvezla u Urgentni centar gde je odmah smešten na Odeljenje reanimacij­e, dok je policija na Adi Huji obavila uviđaj. Detaljno je pročešljan­o mesto ne bi li našli neki trag koji bi mogao pomoći u rasvetljav­anju pokušaja ubistva Stojanović­a. U momentu kada je obavljan uviđaj policija još nije imala saznanja da je sa Stojanović­em u momentu pucnjave bila Marija Đ., koja je takođe ranjena, te da je nju napadač oteo. O njenoj sudbini se saznalo tek nekoliko sati kasnije kada je pronađena u blizini Sajma (kod Ade Ciganlije) gde ju je napadač izbacio iz kola.

- Povređenu devojku egzekutor-kidnaper vozio je po gradu, ali i van njega. Iz kola ju je izbacio u Ulici obalskih radnika. Ona se navodno doteturala do autobuske stanice i ušla u autobus na liniji 56. Kada ju je ugledao krvavu, vozač je pozvao policiju

 ??  ?? lokal ispred kog se dogodio obračun
lokal ispred kog se dogodio obračun

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia