Blic

Hteo je da me siluje, odustao kada je video da sam krvava

SASLUŠANA DEVOJKA KOJA JE U NOVOGODIŠN­JOJ NOĆI RANJENA NA ADI HUJI

- Bojana Bogosav

Marija Đ. (22), koja je ranjena u pucnjavi na Adi Huji, ispričala je istražnim organima da je Aleksandar Relić nakon pucnjave pokušao da je siluje u jednom motelu.

Devojka koja je nekoliko sati nakon pucnjave u kojoj je teško ranjen Miloš Stojanović (27) ispred jednog lokala na Adi Huji primećena kako krvava ulazi u autobus nedaleko od Sajma, ispričala je istražnim organima detalje krvave Nove godine. Ona je tokom davanja iskaza govorila da se ne seća detalja pucnjave u kojoj je njen momak Miloš Stojanović upucan u glavu, te da je bila bez svesti kada ju je Aleksandar Relić navodno oteo.

- Ona je rekla da je došla k sebi u nekom motelu. Takođe, rekla je da je Relić pokušao da je siluje - kaže izvor „Blica“upoznat sa istragom.

Prema verziji ranjene Marije, napadač ju je skinuo i tada video da je upucana - da ima ranu od metka na grudima. Tada je, navodno, Relić rekao devojci da krene za njim.

- Kako je ispričala, on je nju odvezao do Čukarice i izbacio je iz kola nedaleko

od Sajma, u Ulici obalskih radnika. Ona se navodno doteturala do stanice i ušla u autobus na liniji 56. Kada ju je ugledao krvavu, vozač je pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže sagovornik „Blica“.

Podsećanja radi, stravična pucnjava dogodila se prvog dana ove godine na parkingu na Adi Huji oko 7 sati ujutru. Prema prvim informacij­ama, sumnja se da je motiv pucnjave bila ljubomora, a prethodila joj je rasprava dvojice mladića Aleksandra Relića (25) i Miloša Stojanović­a

Devojka, koja je ranjena, ispričala je da je bila bez svesti od trenutka kada ju je Relić navodno oteo, te da se osvestila u jednom motelu

(27).

Kako je „Blic“pisao, Miloš Stojanović bio je u automobilu sa svojom devojkom Marijom Đ.

Ono što je za sada poznato jeste da je napadač koji se dovezao do njih sivom „tojotom“iz vozila izvadio pištolj i pucao u glavu Stojanović­u. Metak je mladiću prošao kroz glavu i Mariju Đ. koja je sa njim bila u vozilu okrznuo po grudima.

Napadač je tada teško ranjenog mladića ostavio u automobilu, dok je povređenu devojku izvukao iz vozila i ugurao u svoju „tojotu“.

- Policiju i Hitnu pomoć su pozvali zaposleni u obližnjem kafiću. U vreme pucnjave tamo su bili samo čistačica i čuvar koji nisu videli šta se dešavalo na parkingu, ali su jasno čuli pucanj - kaže sagovornik „Blica“upoznat sa istragom.

Hitna pomoć je teško povređenog mladića odvezla u Urgentni centar gde je odmah smešten na Odeljenje

reanimacij­e. On se i dalje nalazi u teškom stanju, na intenzivno­j nezi.

U momentu kada je obavljan uviđaj policija još nije imala saznanja da je sa Stojanović­em bila devojka i da ju je napadač oteo. O njenoj sudbini saznalo se tek nekoliko sati kasnije kada je pronađena u blizini Sajma (kod Ade Ciganlije) gde ju je napadač izbacio iz kola. Osumnjičen­i Relić uhapšen je nakon dvodnevne potrage.

 ??  ?? Pokušaj ubistva dogodio se na Parkingu na adi Huji krv na Parkingu i dalje svedoči o Pucnjavi
Pokušaj ubistva dogodio se na Parkingu na adi Huji krv na Parkingu i dalje svedoči o Pucnjavi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia