Blic

NININA PRAZNIČNA AVANTURA NA BALIJU

U NOVU GODINA UŠLA U KUPAĆEM KOSTIMU

-

Lepa voditeljka Nina Seničar novogodišn­je praznike rešila je da provede drugačije ove godine, pa se zaputila u daleku Indoneziju, na Bali. Dok je Srbija zavejana, Nina se sunča, kupa i baškari na plaži.

Naime, atraktivna voditeljka zimske praznike provodi na Baliju, na kome je dočekala i novu 2019. godinu. Voditeljka ju je čestitala uz fotografij­u u kupaćem kostimu i sa opremom za ronjenje, sa prepoznatl­jivim osmehom na licu kojim je jasno pokazala koliko uživa. Nakon toga se upustila u još jedan izazov, koji joj se, kako tvrdi, i te kako dopao. Smestila se u veliku ljuljašku koja je karakteris­tična za taj deo Indonezije, pa se zaljuljala dok je pod njom bila prostrana provalija prekrivena poljima na kojima je zasađena riža.

- Letenje iznad polja riže je jedno od mojih omiljenih iskustava na Baliju - otkrila je Nina.

Uz brojne čestitke i lepe želje za predstojeć­u 2019. godinu, voditeljki su fanovi poručili da izgleda prelepo, te da se vidi da joj putovanje na ovu egzotičnu destinacij­u i te kako prija.

Inače, Nina koja je već tri godine u vezi sa Džejom Elisom, pred sam kraj 2018. godine otkrila je da priželjkuj­e da se ostvari u ulozi majke.

- Vidim sebe u ulozi majke i sigurna sam da će mi ta uloga biti bitnija od bilo koje druge na filmu ili seriji. Venčanje još ne planiramo, mada se sa mnom nikada ne zna. Ako se ikad budem udavala, volela bih da to bude intiman čin u krugu najuže porodice i prijatelja - otkrila je atraktivna voditeljka medijima.

 ??  ??
 ??  ?? Nina Seničar uživa u ronjenju, Sunčanju i Suncu, a oduševljen­a je letenjem iznad polja riže
Nina Seničar uživa u ronjenju, Sunčanju i Suncu, a oduševljen­a je letenjem iznad polja riže
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia