Blic

Uhapšen lopov koji je opljačkao Derula i Ašera

-

potekli na zdravim osnovama, bez obzira na strast i na neke druge stvari. Da u nama postoji nešto ljudsko što je trajnije od strasti ili zanesenost­i. Naše dete i naše prijateljs­tvo, poštovanje, požrtvovan­je, ljubav za čoveka, a ne eventualno za emotivnog partnera. Jedina veza za ceo život je veza sa nekim s kim imaš dete. To Nataša i žarko uživaju već godine u ljubavi

je jedina veza dok vas smrt ne rastavi. Deca se prave iz ljubavi i naša posvećenos­t detetu je važnija od svega - iskren je Timarov, i dodaje:

- Mi to ne radimo zbog medija. Mi to živimo svakog dana. ašer

Holivud je potresao ogroman skandal kada je obelodanje­no da je nepoznati počinilac opljačkao kuće brojnih poznatih ličnosti. Kako su strani mediji preneli, moguće je da je napokon pronađen pljačkaš pevača Ašera, Adama Lamberta i Džejsona Derula.

U kući osumnjičen­og Bendžamina Ejtana Akermana (32) pronađeno je više od 2.000 ukradenih predmeta, rekao je detektiv Džared Timons i dodao da se sumnja da je 13 holivudski­h zvezda opljačkano. džejson derulo

U nadi da će pronaći ko je tačno opljačkan, policija je na svom veb-sajtu objavila fotografij­e ukradenih predmeta. Akerman je, kako se sumnja, ukrao umetnine, nakit, skupa vina, dizajnersk­e torbe i odeću. Vlasti sumnjaju da je on odmeravao kuće poznatih predstavlj­ajući se da je potencijal­ni kupac ili agent za nekretnine. Policija je saopštila da se ponekad lažno predstavlj­ao kao radnik investicio­ne firme. I dalje se utvrđuje kako su krađe izvedene, a traže se i mogući saučesnici.

Strani mediji su objavili da je pronađen pljačkaš za kojeg se sumnja da je pokrao poznate zvezde

 ??  ?? dve
dve
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia