Blic

Lalatović ostao u Nišu kako bi osvojio Kup

RADNIČKI I MLADI TRENER PRODUŽILI SARADNJU DO KRAJA SEZONE

-

Pregovori ambiciozno­g stručnjaka i prvog čoveka Nišlija Ivice Tončeva trajali su nedeljama i nisu ih omeli ni novogodišn­ji praznici.

Niški Radnički saopštio je da je dogovoren nastavak saradnje do kraja sezone sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatoviće­m nakon uspešnog kraja 2018. godine. U prvom delu prvenstva ekipa sa “Čaira” osvojila je 50 bodova i trenutno zauzima drugo mesto Superlige.

Lalatović je imao i ponude iz inostranst­va, ali je odlučio da nastavi misiju u Nišu. To je potvrdio Radnički na Instagram nalogu.

Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović potpisao je juče ugovor po kojem će nastaviti saradnju sa niškim klubom do kraja tekuće sezone. Pregovori Lalatovića i prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva trajali su nedeljama i nisu ih omeli ni novogodišn­ji praznici.

- Zajednički dogovor Ivice Tončeva i Nenada Lalatovića je da se nastavi sa saradnjom, a želja da se ostvari istorijski uspeh Radničkog očigledno je prevagnula u odnosu na ostale ponude. Radnički je trenutno drugi u prvenstvu Srbije, a ima namere i u Kupu Srbije, kao i u Ligi Evrope. Nenad Lalatović će prozivku pred početak priprema za prolećni deo sezone izvršiti 9. januara saopštio je Radnički.

O mogućnosti da nastavi rad u Nišu govorio je i Lalatović sredinom decembra, kada je istakao da želi da donese trofej u vitrine “Reala sa Nišave”.

- Imam ponude, ali prvo što ću uraditi kada mi istekne ugovor je razgovor sa Ivicom Tončevim i rukovodstv­om Radničkog o nastavku saradnje. Ponavljam da je moja velika želja da donesem trofej u Niš - rekao je tada Lalatović.

 ??  ?? ostaje na čairu: nenad lalatović
ostaje na čairu: nenad lalatović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia