Blic

NE KAJE SE ŠTO JE UDARILA MINU

ALEKSANDRA IZBAČENA IZ „ZADRUGE 2”

- D. Đorđević

Osim što će morati TV Pinku da plati 50.000 evra kaznu, Subotićeva ostaje bez honorara, dok produkcija najavljuje i tužbu.

Aleksandra Subotić diskvalifi­kovana je iz „Zadruge 2” nakon što je udarila pesnicom u glavu Minu Vrbaški tokom božićnog ručka i napravila joj modricu ispod oka. Svađa je nastala kada je Aleksandra napravila ljubomornu scenu zbog toga što je Mina dala pivo njenom dečku Davidu Dragojević­u, nakon čega je Subotićeva nasrnula na Minu.

Zbog udarca Aleksandra je odmah diskvalifi­kovana iz „Zadruge2” zbog čega će morati da plati kaznu od 50.000 evra, neće dobiti honorar za dosadašnje učešće, a produkcija je najavila i tužbu. Aleksandra je, inače, priznala da je namerno izazvala ovaj incident da bi napustila rijaliti.

- Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra bude diskvalifi­kovana.

RTV Pink ima pravo da diskvalifi­kuje i da traži kaznu od 50.000 evra. Aleksandru ćemo tužiti i napominjem­o da njoj ne pripada novčana nagrada za dosadašnje učestvovan­je u „Zadruzi” - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Iako su mnogi mislili da će se Subotićeva pokajati nakon izlaska iz rijalitija i onoga što je uradila, ona je prvom objavom na svom instagram profilu poručila da se ne kaje ni zbog čega i da samo žali što je njen dečko David ostao unutra.

„Jedino što me boli jeste to što neću biti uz tebe... Volim te najviše na svetu... Sada i zauvek“, napisala je Aleksandra uz fotografij­u na kojoj ljubi Davida.

Inače Aleksandri­na majka Ljuba Pantović, koja je takođe u rijalitiju „Zadruga” i nije u dobrim odnosima sa ćerkom, bila je jako zabrinuta nakon incidenta.

- Kako će ona to da plati? Odakle? Ko će njoj da pomogne? Ona u spoljnom svetu nema nikoga, ni prijatelja, ni nekog bliskog. Od svih se izolovala od kako je u vezi sa Davidom, potpuno su se odsekli od sveta - ispričala je Ljuba Pantović, a Alkesandru je osudila i buduća sverkva Biljana, koja je čuvala njenu naslednicu.

 ??  ??
 ??  ?? aleksandra je udarila minu jer je njenom vereniku dala pivo
aleksandra je udarila minu jer je njenom vereniku dala pivo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia