Blic

Bata sa tinejdže

FUDBALERI PARTIZANA U „ZEMUNELU“POČELI SA Na Mirkovićev­om spisku nema novih imena, osim trojice omladinaca. Rikardo Gomaš dobio produženi odmor, dok su Tošić i Zdjelar blizu odlaska.

- Aleksandar pijevac

Sa starim snagama, bez pojačanja, fudbaleri Partizana juče su u „Zemunelu“počeli pripreme za prolećni deo sezone. Trener Zoran Mirković je na okupu imao 29 igrača, a samo je najbolji strelac tima Rikardo Gomeš zaslužio produženi odmor i u narednih nekoliko dana bi trebalo da se pojavi u Beogradu. Takođe, opravdano odsutan je bio i mladi Armin Đerlek, koji je dobio boginje. Crno-beli neće menjati bazu sve do 25. januara, kada ekipa odlazi u Belek.

- Pripreme bih podelio u dva bloka, iako je ceo proces kompleksan. Odlučili smo da prvi deo odradimo u Beogradu i da odigramo bar dva test meča. U Turskoj ostajemo do 8. februara i ugovorili smo četiri utakmice. Zato od vas, mojih igrača, tražim da kvalitetno radite, da budete koncentris­ani i da ostvarite dobre rezultate - obratio se fudbalerim­a trener Zoran Mirković.

Vidno raspoložen u Zemunu se pojavio i iskusni Zoran Tošić, za koga još postoji mogućnost da karijeru nastavi u inostranst­vu.

- Svi me pitaju isto, ali videćemo šta će se dogoditi do kraja januara. Fokusiran sam samo na Partizan i tako će biti dok god budem član kluba. Odmorio sam se i osećam se dobro. Radio sam i tokom pauze. Verujem da svi jedva čekaju da prođe ovaj prvi deo priprema u Beogradu i da se što brže sklonimo od zime i otputujemo u Tursku - poručio je Tošić.

On se slaže da je prednost Crvene zvezde od 15 bodova velika, ali tvrdi i da još ništa nije gotovo.

- Nažalost, to je istina. Dosta zaostajemo, međutim budite sigurni da ćemo da iskoristim­o svaku priliku koja nam se bude ukazala.

 ??  ?? milorad vučelić, predsednik partizana, i zoran mirković, trener
milorad vučelić, predsednik partizana, i zoran mirković, trener

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia