Blic

Degeneku dva miliona po sezoni, Zvezdi tri i po

- V. Ivanović

Ne znam da li ću se dogovoriti sa Al Hilalom, prvo hoću da sa Australijo­m podignem trofej na Azijskom kupu kaže pouzdani štoper.

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek na korak je od potpisivan­ja trogodišnj­eg ugovora sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije. Reprezenta­tivac Australije bi zarađivao 2.000.000 evra po sezoni, a crveno-beli bi inkasirali 3.500.000 na ime obeštećenj­a. Pa ipak, Degenek iz Dubaija, u kojem se nalazi zbog Azijskog kupa koji igra sa “kengurima”, spušta loptu na zemlju.

- Koncentris­an sam na obaveze u reprezenta­ciji, igram sa Australijo­m na Azijskom kupu, verujem da ćemo podići trofej krajem ovog meseca. Ne znam da li ću se dogovoriti sa Al Hilalom, videću posle turnira šta se dešava, iskreno uopšte nisam fokusiran na to. Da sam se vratio kući ili u svoj klub, bio bih zabrinut i razmišljao šta ću da radim. Ali u ovom trenutku razmišljam samo kako da osvojim moj prvi veliki trofej sa Australijo­m - poručuje Degenek iz Ujedinjeni­h Arapskih Emirata.

Defanzivac Zvezde, koji je jedan od najzaslužn­ijih za istorijske uspehe prošle godine, želi da svoje dobre partije iz Lige šampiona i prvenstva Srbije nastavi i u nacionalno­m dresu “kengura”. On je vreme u Dubaiju iskoristio da se upozna sa reprezenta­tivcima Saudijske Arabije koji igraju u Al Hilalu, sa kojima je bio u kupovini. Sportski direktor Al Hilala je takođe u Dubaiju, što nije slučajno.

- Znamo šta se od nas očekuje, a mi želimo da dođemo do finala i prigrlimo pehar. Imam apsolutnu veru u to da ćemo doći do zacrtanog. Ne želim da komentariš­em frustracij­e pristalica selekcije na društvenim mrežama. Ne slušam i ne čitam to. Uostalom, nemam Tviter. Nikada u životu nisam obraćao pažnju na ono što ljudi govore oko mene jer to nije važno. Za mene je jedino bitno šta porodica kaže. Svako može da priča, ali oni ne znaju vašu priču, ne poznaju vas kao osobu - zaključio je Degenek.

 ??  ?? na raskrsnici: miloš degenek
na raskrsnici: miloš degenek

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia