Blic

Ljubavnici slao eksplicitn­e selfije

PROCURILE ŠOK PREPISKE NAJBOGATIJ­EG ČOVEKA NA SVETU SA SEKSI

- Ivana Kešanski

Najbogatij­i čovek na svetu Džef Bezoš slao je golišave fotografij­e, među kojima čak i onu na kojoj se vide njegove genitalije, svojoj ljubavnici Loren Sančes.

Bezoš je objavio da se razvodi od supruge Mekenzi, a sada su otkriveni i detalji njegove vanbračne veze koja je uzrokovala razvod braka koji je trajao 25 godina. Milijarder, vlasnik kompanije „Amazon“, na sastanke sa Sančesovom išao je svojim privatnim avionom, a takođe su se sastajali i u svojim kućama.

„Nešnel enkvajerer“je objavio tekstualne poruke eksplicitn­og sadržaja koje je Bezoš slao 49-godišnjoj voditeljki, koja je inače takođe bila u braku kada su počeli vezu.

„Volim te, živahna devojko. Pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima, vrlo uskoro“, „Želim da te mirišem, da te udišem, želim da te čvrsto držim i ljubim. Ja te volim“, „Nedostaješ mi, želim da te ljubim upravo sada i da te ušuškam u krevet nežno. A možda ujutro kada te probudim i neću biti tako nežan“, „Tvoja energija, ideje i duh me pale“, „Ti me činiš boljim. Ti si stvorena za mene“, neke su od poruka u kojima je Bezoš izrazio svoja osećanja prema voditeljki.

Pored toga, on joj je slao i fotografij­e u kojima polunag stoji ispred ogledala, jednu u kojoj je samo peškir obavio oko sebe, ali i jednu na kojoj mu se u prvom planu vide genitalije.

List „Nešnel enkvajerer“je objavio i Bezoševe slike koje joj je slao, ali ne i onu sa najeksplic­itnijim sadržajem. Prethodno je objavljeno da se njih dvoje zabavljaju od juna, nekoliko meseci pre nego što se ona odvojila od svog supruga, holivudsko­g agenta Patrika Vajtsela, i devet meseci pre nego što je Bezoš najavio razvod od supruge Mekenzi na Tviteru. Sančesova je i dalje zvanično u braku sa Vajtselom.

Veruje se da je upravo suprug Sančesovu upoznao sa najbogatij­im čovekom na

svetu. Navodno je Bezoš bio taj koji je inicirao vezu.

Inače, Sančesova ima dvoje dece sa Vajtselom, kao i još jedno dete iz prethodne veze. Džef i Mekenzi Bezoš imaju četvoro dece.

Časopis „Enkvajerer“, koji je pratio par četiri meseca nakon što su Sančesova i njena sestra u oktobru bile putnici Bezoševog privatnog aviona u oktobru, tvrdi da je u jednom trenutku Bezoševa supruga otkrila njihovu aferu kada je jednog dana pogledala plan leta i našla ime voditeljke kao jedino na listi putnika.

Objavljene su i fotografij­e njihovog „tajnog ljubavnog gnezda“.

List tvrdi da je Bezoš objavio razvod samo zato što je znao da se novinari spremaju da razotkriju njegovu vezu sa Sančesovom.

Navodno je Bezoš očajnički pokušavao da spreči objavljiva­nje serije fotografij­a koje dokumentuj­u njihovu aferu, i pitao jednog prijatelja: „Zar ne mogu da kupim priču od njih?“.

Biznsimen, koji vredi 140 milijardi dolara, nije komentaris­ao priču, ali jedan izvor blizak njemu je za „Dejli mejl“ispričao da je on počeo vezu tek kada se rastao od supruge.

Džef i Mekenzi Bezoš su zajedno osnovali kompaniju „Amazon“i sada sve zanima kako će nakon razvoda podeliti bogatstvo od oko 140 milijardi dolara.

 ??  ?? bezoš sa mekenzi Ima četvoro Dece
bezoš sa mekenzi Ima četvoro Dece
 ??  ?? loren sančes je ostavila supruga zbog milijarder­a BEZOŠ JE PO SVOJU LJUBAVNICU SLAO PRIVATNI AVION DA BI SE SASTALI U „TAJNOM LJUBAVNOM GNEZDU“
loren sančes je ostavila supruga zbog milijarder­a BEZOŠ JE PO SVOJU LJUBAVNICU SLAO PRIVATNI AVION DA BI SE SASTALI U „TAJNOM LJUBAVNOM GNEZDU“
 ??  ?? džef bezoš je nedavno objavio da se razvodi, a sada je otkriveno da je Mesecima bio u vanbračnoj vezi
džef bezoš je nedavno objavio da se razvodi, a sada je otkriveno da je Mesecima bio u vanbračnoj vezi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia