Blic

ŠOKANTNO BAVILA SAM SE PROSTITUCI­JOM JER MOJI NISU IMALI NOVCA

UČESNICA “ZADRUGE 2” PRIZNALA Mina Vrbaški iznenadila je i ukućane i gledaoce kada je izjavila da je zbog teške finansijsk­e situacije u kojoj je bila njena porodica stupala u seksualne odnose sa muškarcima u zamenu za novac. Ona je tada bila maloletna.

- Dunja Đorđević

Otkako je ušla u prvu “Zadrugu” Mina Vrbaški ne prestaje da intrigira javnost. Ovoga puta potpuno je zaprepasti­la gledaoce kada je odlučila da otkrije sve o svojoj prošlosti. Mina je priznala da se bavila prostituci­jom pre učešća u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”, a ono što je dodatno šokiralo javnost jeste to što je ona u tom trenutku bila još uvek maloletna.

Naime, tokom emisije u kojoj se zadrugarim­a puštaju video-snimci, pušten je jedan u kojem je nekoliko muškaraca pričalo kako se Mina bavi prostituci­jom. Upravo ovaj video je naveo Minu da ispriča šta je radila u prošlosti i da se pokaje zbog toga.

- Nikada ne bih uvredila nekoga ovde da ga nazovem ku*vom zato što znam šta taj pojam znači. Znam koliko je teško preći i koliko treba imati želudac i hrabrosti za tako nešto i posle toga izaći na ulicu. Iako su ljudi znali za to pre prve “Zadruge” i bio me je strah kad uđem ovde, borila sam se sa tim i ćutala sam. Ali eto, skupila sam hrabrost i priznala sam - rekla je Mina i nastavila svoju ispovest:

- Bila sam ku*va, prošla sam mnogo toga u životu. Uopšte mi nije bilo lako da pređem preko nekih stvari. Ali sam zato sada mnogo normalnija i poštenija. Je*ala sam se za pare zato što moji kod kuće nisu imali novac. Ja sam taj novac donosila. Izašla sam iz svega toga sada. Ku*va sam i, je l‘ mi fali nešto. Je l ovde nešto loše radim? Pomažem kome šta treba... - kroz suze je priznala Mina. Kontroverz­na učesnica “Zadruge 2” otkrila je da je u tom periodu bila maloletna i da je sama živela u Beogradu.

- Prerano sam otišla iz kuće. Izgubila sam kontrolu nad sobom i Beograd me je pojeo - objasnila je Mina do detalja svoju situaciju i dodala:

- Borila sam se sa tim, ćutala sam. Bilo me je strah da uđem u “Zadrugu”. Ali eto, odrasla sam i shvatila sam gde sam pogrešila. Svakoj devojci koja mi priđe sa takvim problemom reći ću da je to greh. Ali eto, to mi je bio jedini način da pomognem mojima i da pomognem sebi. Hvala Bogu, izvukla sam se iz toga - rekla je Mina u dahu, a zatim se obratila i svojoj majci:

- Mama, volim te! Nikad nisam ovo htela da priznam svojoj porodici. Želim da se izvinim svojoj porodici što ovo ovako saznaje. Nadam se da je moja majka i dalje ponosna na mene - rekla je zadrugarka i ostavila sve u šoku.

PRERANO SAM OTIŠLA IZ KUĆE. IZGUBILA SAM KONTROLU NAD SOBOM I BEOGRAD ME JE POJEO

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia