Blic

BIZARNA ODBRANA JELENE KARLEUŠE

CELA SRBIJA BRUJI O PEVAČICINI­M EKSPLICITN­IM FOTOGRAFIJ­A

- Ekipa “blica”

Pevačica Jelena Karleuša prvo je objasnila da se “na većini objavljeni­h fotografij­a” ne nalazi ona i da je reč o foto-montaži i o slikama ukradenim iz njenog telefona, “dorađenim i plasiranim”, a zatim je u prilog svoje tvrdnje navela da ona na polnom organu ima mladež.

Eksplicitn­e fotografij­e Jelene Karleuše koje je, kako se navodi, slala fudbaleru Ognjenu Vranješu pre dva dana preplavile su internet, a društvene mreže usijale su se od komentara na ovu temu. Pevačica je tim povodom istim putem napala bosanskog fudbalera, a zatim na Tviteru pokušala da se odbrani, navodeći detalje iz svoje intime.

Naime, Jelena Karleuša, koja je najpre izjavila da se “na većini objavljeni­h fotografij­a” ne nalazi ona i da je reč o foto-montaži i o slikama ukradenim iz njenog telefona, “dorađenim i plasiranim”, u prilog svojoj tvrdnji zatim je navela i da ona na polnom organu ima mladež.

- Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A evo, otkriću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam mladež na tom mestu. Vrlo karakteris­tičan. Moj muž to zna. Nažalost, primorana sam da ovakvu intimu delim sa vama - napisala je pevačica na Tviteru.

Društvene mreže su se nakon pomenute Jelenine odbrane Dušku Tošiću i Ognjenu Vranješu dodatno usijale i dok joj jedni poručuju da nema potrebe da se pravda, drugi traže od pevačice da dokaže svoje tvrdnje.

Podsetimo, Karleuša - čije su seksualne slike procurele juče, a za koje ona tvrdi da su montaža optužila je Vranješa, uz niz najcrnjih psovki i uvreda, da ju je kaznio jer navodno nije želela da bude s njim.

“Džabe ti je! Po cenu da se razvedem, a neću, ti možeš samo da me sanjaš. Džabe si mi slao sve slike koje sam brisala, džabe si mi slao poklone i ruže, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti, ne možeš mi ništa”, napisala je Karleuša u objavi na društvenim mrežama.

Karleuša je poručila Vranješu da je “crv mali koji nije ni do kolena” njenom mužu Dušku Tošiću.

Vranješ je prethodno ispričao svoju verziju događaja koji su prethodili ovom estradno-fudbalskom ratu.

“Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine, kada je sve i počelo. Brojeve smo razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta: od zajednički­h putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kod kuće... Ja nisam paćenik ni psihopata, kako ona želi da me predstavi. Pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem. Nisam nikoga jurio niti prisiljava­o! Sve je bilo dobrovoljn­o, uz obostrano zadovoljst­vo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima. Meni je jako žao svoje porodice, koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu”, poručio je Ognjen Vranješ.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia