Blic

NEPROMIŠLJ­ENIH IZJAVA I SVAČEGA JOŠ NA TERENU

-

26. SEPTEMBAR

Sudija “govedo” u režiji

Milorada Kosanovića

Dva ispada imao je i trener Napretka iz Kruševca Milorad Kosanović. Na meču protiv Zvezde iskusni stručnjak je isključen na kraju prvog poluvremen­a, jer je sudiju Zorana Širokog nazvao “govedom”. Ipak, Kosanović je to kasnije demantovao, rekavši da je samo sugerisao arbitru da se “malo smiri” i da je išao u toalet, a četvrti sudija mu nije dao da se vrati na teren, uz obrazložen­je da je isključen jer je

Širokog nazvao govedom. Stojković: Sramota me je što sam Srbin

Besni su bili i igrači i navijači Partizana posle tog derbija, pa je nakon toga nastala velika polemika. A golman crno-belih Stojković je posle utakmice u afektu izjavio da ga je sramota što je Srbin i da će se odreći pasoša, da bi se nakon toga izvinio. Strasti su se stišale, ali je momenat ostao sporan pošto u rivalskim taborima i dalje imaju suprotna ubeđenja. Nakon ovoga, u javnosti je pokrenuta debata oko uvođenja VAR sistema, pa možda ova situacija iznedri nešto dobro za srpski fudbal u budućnosti.

25. NOVEMBAR

Trener Dinama o golmanu: Završićemo mu karijeru Nakon poraza Dinama od Partizana (6:0), trener gostiju Raća Jovanović je, iznerviran reakcijama golmana Uroša Đurića, osuo paljbu po njemu. Naime, strateg Dinama je tom prilikom rekao: “Neko će da ode iz kluba, ili ćemo da mu završimo karijeru”. Sindikat profesiona­lnih fudbalera je osudio ovakav potez trenera.

8. DECEMBAR Kosanović uvredio novinarku Drugi skandal ovaj 67-godišnji stručnjak napravio je uoči drugog duela između Napretka i Crvene zvezde kada je novinarki “Sportskog žurnala” na njeno pitanje vezano za promenu taktike rekao: “Ne mogu da slušam gluposti. Idi kući i spremaj ručak”. Kosanović je nakon ovoga izjavio da mu nije jasno šta je pogrešno rekao.

LALATOVIĆ: „J... JA TEBE U USTA, J... TI MATER MRTVU, ONU SELJAČKU! PI..., J... JA TEBI SVE P...! DOĐI OVDE, P... JEDNA“

14. DECEMBAR

Snežni fudbal i Partizanov­a pretnja istupanjem iz lige Partizan je odigrao sa Mačvom 0:0 u neverovatn­im uslovima za igru. Snežni nanosi su u potpunosti onemogućil­i da se meč odigra. Ipak, lopta se u Humskoj zakotrljal­a. Dan kasnije, odloženi su gotovo svi mečevi Superlige, pa su se iz Humske pobunili što i njima nije pomeren duel i tražili su poništavan­je. Zahtev je odbijen.

 ??  ?? ne bira reči ni kada vređa žene: milorad kosanović je Čak dva puta bio u „glavnoj ulozi“
ne bira reči ni kada vređa žene: milorad kosanović je Čak dva puta bio u „glavnoj ulozi“
 ??  ?? partizan i mačva igrali su u neregularn­im uslovima
partizan i mačva igrali su u neregularn­im uslovima
 ??  ?? nepromišlj­ene izjave: stojković 23. SEPTEMBAR
nepromišlj­ene izjave: stojković 23. SEPTEMBAR

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia