Blic

PROBLEMI U FULAMU FIZIČKI SUKOB NAŠEG FUDBALERA SA FRANCUZOM KAMAROM Mitrović se potukao na času joge

- M. Zarić

Naš reprezenta­tivac i Francuz su već imali konflikte ove sezone, što je eskaliralo juče, kada su se hvatali za vrat. Zavađene strane su morali da razdvajaju trener Ranijeri i ostali saigrači.

Fudbaleri Fulama ne pružaju ove sezone partije kakve se od njih očekuju, a sve to kao da deprimira sve u klubu sa “Krejven Kotidža”. Posebno su u lošim odnosima naš Aleksandar Mitrović i Abubakar Kamara, koji nikako ne uspevaju da pronađu zajednički jezik. Svađali su se tokom sezone ko će da izvodi penal, protiv Hadersfild­a je Francuz oteo reprezenta­tivcu Srbije loptu, te od tog trenutka ne uspevaju nikako da se pomire.

Situacija između njih dvojice je postala još gora juče, kada su se fizički obračunali, i to na času joge, preneli su svi engleski mediji. Prvi je sukob primetio trener “kolibara” Klaudio Ranijeri, koji je pokušao da ih smiri, a onda su brzo reagovali i ostali saigrači, te su nekako uspeli da razdvoje zavađene fudbalere

koji su jedan drugog hvatali za vrat.

Do samog sukoba je došlo kada je naš as smatrao da je Abubakar Kamara prilično bezobrazan i nekulturan prema instruktor­u joge.

Inače, Mitrović i Kamara imaju razmirice još od 29. decembra i duela Fulama

sa Hadersfild­om u 20. kolu Premijer lige. Dva fudbalera su se na tom meču verbalno sukobila oko toga ko će da šutira penal, a iako je Srbin taj koji je određen da šutira najstrože kazne, Francuz se usprotivio i šutirao sa bele tačke. Tada je bio neprecizan, no “kolibare” je u sudijskoj nadoknadi spasao baš Mitrović, koji je pogodio i doneo tri boda.

Trener Fulama Klaudio Ranijeri je bio besan zbog takvog postupka Kamare, pa je u afektu izjavio da je “želeo da ga ubije”, dok je naš napadač tada pokušao da smiri situaciju.

- Imali smo malu raspravu zbog penala jer mislim da je to moj posao. Kamara ne misli tako, ali ja to poštujem. Radio sam slične stvari u prošlosti. Nemam problem s tim, promašio je i to je deo fudbala - rekao je tada Mitrović.

 ??  ?? neraščišće­ni računi s terena: mitrović i kamara
neraščišće­ni računi s terena: mitrović i kamara

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia