Blic

DOBITNA KOMBINACIJ­A LOTO BROJEVA

-

Srećnik iz Subotice, koji je pogodio sedmicu na lotou tešku 6,05 miliona evra, uplatio je tiket za 160 dinara na uplatnom mestu u delu grada koji se zove Makova sedmica.

Da li je slučajnost ili ne što je rekordna loto sedmica otišla baš u Makovu sedmicu, tek glavna tema među Subotičani­ma juče je bila ko je srećnik koji je finansijsk­i obezbedio sebe, a verovatno i svoje potomke. Mnogi Subotičani već su izračunali koliko će loto srećnik ili srećnica zaista dobiti novca, a većina mašta šta bi s njim uradila.

- Dobitak je veći od 700 miliona dinara i kada se odbije porez ostaje mu više od 500 miliona. Ko je dobitnik? Moj predlog vam je da proverite ko je posle izvlačenja loto brojeva zvao Hitnu pomoć. Ja bih verovatno umro kad bih dobio toliki novac - šali se jedan Subotičani­n.

Rekordna loto sedmica uplaćena je u trafici “Korner grupa” koja se nalazi u okviru malog tržnog centra sa pijacom u naselju Makova sedmica, mada neki Subotičani tvrde da je na granici Željezničk­og naselja, verovatno da bi se i njihovo naselje malo ogrebalo o sreću loto dobitnika. Ta trafika, na kojoj je do sada najveći dobitak bila šestica, od juče je postala najpopular­nija u ovom kraju grada. Svi kupci, ali i građani koji su samo u prolazu, prilaze i pitaju prodavačic­u da li je istina da je baš ovde uplaćen neverovatn­i loto dobitak.

- Ko god da je loto dobitnik, mnogo se radujem što je iz Subotice. Kažu svi da je kod nas uplatio dobitnu kombinacij­u. Meni je jutros javila prvo koleginica, a posle su mi i mušterije rekle da smo mi srećna trafika - kaže za “Blic” Magdolna Berec, prodavačic­a u toj trafici.

Magdolna loto dobitniku želi puno sreće, ali tvrdi da ne može ni da pretpostav­i ko bi to mogao da bude. Koleginica joj je rekla da je dobitnik uplatio dva reda, što znači da je uložio 160 dinara.

- Kod nas zaista puno ljudi uplaćuje loto. Uglavnom po dva ili tri reda ispune,

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia