Blic

„Utisak nedelje“na TOP kanalu

-

Tevizijski kanal TOP, koji je deo kompanije „United Media“, 1. aprila startuje sa novom programsko­m šemom u kojoj će se, pored serijskog i filmskog programa, naći tok-šou političkog i zabavnog karaktera. TOP je u svoju ponudu uvrstio i emisije kao što su politički tok-šou “Utisak nedelje” sa Oljom Bećković, jutarnji program “Mentalno razgibavan­je”, a biće emitovan i serijal Insajdera “Male Velike Priče”.

“Utisak nedelje” svakako je obeležio decenije za nama, a od emitovanja poslednje emisije prošle su četiri i po godine. Gledaoci TOP kanala će nedeljom uveče moći da uživaju u ovom prepoznatl­jivom formatu koji će, kao i do sada, uređivati i voditi Olja Bećković.

- Veliko nam je zadovoljst­vo što možemo da objavimo da smo sa autorkom emisije Oljom Bećković postigli dogovor i što se jedna takva emisija kao što je ‘Utisak nedelje’ vraća na male ekrane, baš na TOP kanal. Ukidanje emisije na jesen 2014. godine ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije, a osluškujuć­i želju publike, videli smo da nedostaje otvoren i beskomprom­isni način razgovora Olje Bećković i njen stil uređivanja. Emisija će ići svake nedelje, zadržaće svoj prepoznatl­jiv koncept u kojem će autorka sa svojim gostima u studiju razgovarat­i o događajima koji su obeležili proteklu sedmicu - navode u TOP kanalu.

Utisak nedelje je počeo sa emitovanje­m od oktobra 1991. godine, a poslednja epizoda je emitovana 29. juna 2014. godine. Prvobitno se emitovala na TV „Studio B“, da bi od 2002. godine bila emitovana na TV B92.

U međuvremen­u je Olja Bećković pisala intervjue u nedeljniku NIN, a svake srede je objavljiva­la kolumne u „Blicu“.

 ??  ?? ukidanje emisije je autorka smatrala cenzurom
ukidanje emisije je autorka smatrala cenzurom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia