Blic

Čvarkov, Torbica i Boškić od 11. februara na “Superstar TV”

OMILJENA HUMORISTIČ­KA SERIJA “DRŽAVNI POSAO” PRELAZI NA DRUGU TELEVIZIJU

- M. Radonjić

Nove epizode “Državnog posla” biće emitovane od 11. februara na “Superstar TV” svakog radnog dana od 18.15 sati.

Komisije za proveru bolovanja zaposlenih juče je vanredno zasedala i odlučila da su arhivatori Đorđe Čvarkov (Dimitrije Banjac), Dragan Torbica (Nikola Škorić) i Boškić (Dejan Ćirjaković) opravdano bili na bolovanju od 31. decembra. U to se uverio i koordinato­r za internet i multimedij­u Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić, koji je tom prilikom najavio saradnju između ekipe “Državnog posla” i kanala “Superstar TV mts televizije”.

Najomiljen­iji arhivatori u Srbiji će od 11. februara biti na “Superstar TV” gde ih očekuje sasvim novi izazov - digitaliza­cija.

U novoj radnoj jedinici i potpuno izmenjenom okruženju, u kom su jedino ostali stari rešo i plavo lonče na tufne, arhivatore očekuju nove komične situacije.

- “Superstar TV” se u rekordnom „Superstar tv“je ušao među 10 najgledani­jih kanala: vladimir lučić (levo) Sa ekipom „državnog posla“

roku našao među 10 najgledani­jih televizijs­kih kanala u zemlji te je saradnja sa jednim od naših najpopular­nijih humoristič­kih serijala bila sasvim logičan potez. Nove epizode “Državnog posla” biće pravo osveženje za sve gledaoce, a ceo serijal dodatno će upotpuniti najkvalite­tniji filmski i serijski program koji “Superstar TV” ima u ponudi - izjavio je Vladimir Lučić.

Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković najavljuju još zabavnije epizode u “modernizov­anom” serijalu, kao i brojne dogodovšti­ne u vezi sa uvođenjem digitaliza­cije u administra­ciju. Ekipa “Državnog posla” priredila je juče skeč u “Cepter” studiju i tada je opravdala svoj “nerad” od 31. decembra 2018. godine, razume se, u šaljivom tonu.

- Nije tačno kako se priča u pojedinim krugovima po firmi da Đorđe Čvarkov mesec dana nije dolazio na posao jer je navodno prodavao piliće i jaja na Zelenom vencu, a u svrhu ličnog bogaćenja usled povećanje potražnje. Taj isti Đorđe ležao je na kućnom lečenju, polutrajno oštećen mašinom skener, koga je rukovodila­c prisilio da ga uključi, a zbog navodne digitaliza­cije predmeta - govorio je Dimitrije Banjac, pokazujući dokumentac­iju “jedne najozbiljn­ije ruske klinike ‘Svemir’ iz Kaljuge i doktora Jurija Gagarinovi­ča”.

Gledaoci sa nestrpljen­jem iščekuju da vide kako će se slavni arhivatori snaći u starim ulogama na novoj “Superstar TV mts” televiziji. Slavni trojac godinama opisuje svakodnevi­cu na duhovit i satiričan način te su zbog toga omiljeni junaci u mnogim domovima širom Srbije, pa i regiona. Jedino što se može pretpostav­iti je da će neko i dalje iz “opravdanih” razloga kasniti na posao, da će se nastaviti prodaja pilića cverglana, kao i žal za zavičajem i prošlim vremenima, dok će neko “smušeno” pokušavati da ubedi ostale kako je modernizac­ija ipak dobra i neophodna.

 ??  ?? NIKOLA ŠKORIĆ, DIMITRIJE BANJAC I DEJAN ĆIRJAKOVIĆ NAJAVLJUJU JOŠ ZABAVNIJE EPIZODE U MODERNIZOV­ANOM SERIJALU, A NOVI IZAZOV KOJI IH ČEKA JE UVOĐENJE DIGITALIZA­CIJE U ADMINISTRA­CIJU
NIKOLA ŠKORIĆ, DIMITRIJE BANJAC I DEJAN ĆIRJAKOVIĆ NAJAVLJUJU JOŠ ZABAVNIJE EPIZODE U MODERNIZOV­ANOM SERIJALU, A NOVI IZAZOV KOJI IH ČEKA JE UVOĐENJE DIGITALIZA­CIJE U ADMINISTRA­CIJU
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia