Blic

LUKAS ODLAZI KOD ŽELJKA DA OCENJUJE NOVE ZVEZDE

Novi šou koji ružičasta televizija uskoro pokreće ne vraća na scenu samo glumca žiku Todorovića već i Acu Lukasa, koji je spreman da pomaže mladim talentima

- Ekipa „Blica“

Iako je odustao od šou-programa “Zvezde Granda” i rekao kako nema vremena da se bavi karijerama mladih talentovan­ih pevača, Aleksandar Vuksanović rešio je da prihvati poziv Željka Mitrovića i sedi u crvenim stolicama poznatog takmičenja, saznaje “Blic”.

- Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti u talent programima, međutim, nakon razgovora sa vlasnikom “Pinka” Željkom Mitrovićem rešio je da ponovo pokaže koliko duhovit i koristan može da bude. Odmah je pristao i rekao da na njega mogu da računaju - priča za “Blic” izvor blizak pevaču i dodaje da mu je posebno zanimljivo što kandidati neće biti samo pevači:

- Lukasu je zanimljivo to što se neće biti samo pevači jer on pre svega voli da se šali, tako da verujemo da će tu biti smeha do suza .

Inače, u ovoj sezoni biće objedinjen­i takmičari sa raznim talentima, a njihovo umeće ocenjivaće glumci, pevači, voditelji.

S obzirom na to da su gledaoci televizije „Pink“odlično reagovali na novu potpuno drugačiju sezonu „Pinkovih zvezdica“, čelni ljudi ove televizije došli su na ideju i da šou „Pinkove zvezde“bude predstavlj­en u novom ruhu.

- Nova sezona ovog takmičenja, pretvara se u borbu raznih talenata, te će gledaoci imati priliku da vide kandidate koji imaju talenat ne samo da pevaju već i da plešu, glume, imitiraju, slikaju, sviraju, itd... Ono što je takođe zanimljivo je da će i glasanje biti drugačije, a scenografi­ja nova. Kažu da je za ovaj novi projekat Željko odvojio milione kako bi i u ovom segmentu napravio najspektak­ularniji šou. Za sada su otkrivena dva člana, Žika Todorović i Aca Lukas, tako da je sigurno da će i preostala tri člana biti veoma zanimljiva.

Podsećanja radi, ovo će biti prvi projekat, izuzmemo li film „Južni vetar“, u kojem će učestvovat­i nakon porodične tragedije koju je doživeo krajem pretprošle godine. Žika se već oprobao kao član žirija u sličnim projektima, gde ga je publika lepo prihvatila, te je uspeh novih „Pinkovih zvezda“u kojem će on biti član žirija zagarantov­an.

Lukasu je zanimljivo to što neće biti samo pevači u takmičenju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia