Blic

Niš leči rane iz Evrokupa

KOŠARKAŠ CRVENE ZVEZDE NEMANJA NENADIĆ ZA „BLIC” KAŽE

- J. Medić

“Vreme je da se okrenemo Kupu Radivoja Koraća i plej-ofu ABA lige.”

Crvena zvezda je sa 105 ubačenih poena Unikahi u dvorani „Aleksandar Nikolić” spustila zavesu na ovogodišnj­e učešće u Evrokupu. Na učešće u kojem se očekivalo da ekipa sa Malog Kalemegdan­a stigne barem do završnice, a ne da ispadne u Top 16 fazi. Dva poraza na pola koša - od Valensije i Limoža - prizemljil­a su izabranike Milana Tomića na zemlju. I jasno im stavili do znanja da moraju još dosta da rade. Ipak, stotka u „Pioniru” trebalo bi da označi bolje dane za šampiona Srbije, posebno jer kreće period raspodele trofeja. Sledeći nedelja je rezervisan­a za Kup Radivoja Koraća, a potom sledi plej-of ABA lige.

Nemanja Nenadić je odlično odigrao protiv Unikahe, a onda govorio o ključu ispadanja iz Evrokupa.

- Iskreno, mislim da nam je nedostajal­a sreća. U ključnim momentima smo dva puta primili koš u poslednjoj sekundi. To Evrokup ne trpi. Generalno, nismo zadovoljni, ali idemo dalje. Od tugovanja nema ništa - rekao je bek crveno-belih.

Nenadić očekuje da ekipa u Nišu na Kupu Radivoja Koraća sledećeg vikenda osvoji trofej i popravi utisak iz Evrokupa.

- Mi želimo pobedu u svakoj utakmici. Hoćemo i pobedu protiv Mornara protiv kojeg igramo sutra. To bi nam bila idealna priprema pred put u Niš. Znamo koliko Kup znači i koliko je to bitan trofej. Ne samo za nas, već za sve naše navijače. Bićemo spremni, idemo utakmicu po utakmicu - zaključio je Nenadić.

 ??  ?? koristi svaku šansu da se dokaže: nemanja nenadić
koristi svaku šansu da se dokaže: nemanja nenadić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia