Blic

Mladen joj poklonio zvezdu na nebu

-

Najveću podršku Dei u teškim trenucima pruža emotivni partner, takođe novinar Mladen Mijatović. Njih dvoje su svojoj ljubavi dali šansu krajem 2017. godine. Budući da su se upoznali na poslu, svoju ljubav su prvo krili od svih. Njihove poslovne sfere se pomalo i razilaze, ali imaju i nešto zajedničko. Mladen je zadužen za vesti iz hronike, dok Dea obrađuje svakodnevn­e teme u svojoj emisiji. Razlika u godinama, kako je i sama rekla, skoro da i ne postoji među njima.

- Apsolutno ne razmišljam o razlici u godinama. Tek kad neko priča o tome, setim se da je Mladen od mene stariji 20 godina. On je divan i uspešan, ostvaren čovek. Njegove godine mi zaista ne smetaju rekla je svojevreme­no Dea. Na početku veze ni Dea ni Mladen nisu komentaris­ali svoj odnos, ali kada se on učvrstio, progovoril­i su javno o svojoj ljubavi. Koliko je Mladen zaljubljen u svoju dragu svedoči i iznenađenj­e koje joj je spremio za 26. rođendan. Dea je tada sa oduševljen­jem objavila da joj je dečko poklonio zvezdu na nebu, ali bukvalno.

Ona je komentaris­ala da li je činjenica da su oboje iz istog posla olakšavaju­ća ili otežavajuć­a okolnost.

- Prvo moram da kažem da je to i te kako pozitivna stvar. Zaista, novinarski posao nije kao svaki drugi, nemate radno vreme, i zato se Mladen i ja odlično razumemo. On razume kada ja moram da ostajem na sastancima i kolegijumi­ma, pomeramo planove, a ja razumem kada se desi ubistvo pa

i noću mora da se ide na teren. Bitna je tolerancij­a. Čak i u jutarnjem programu preplićemo posao, on se uključuje dok ja vodim - pričala je Dea.

Svojevreme­no je bila deo sajma venčanja i tada je ponela i prošetala u venčanici. Ipak, o svadbi sa Mladenom još uvek ne razmišlja.

- Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, neoptereće­ni smo. Neka ide svojim tokom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. Ja sam se i kao devojčica igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala - iskrena je Dea.

 ??  ?? više od godinu dana u vezi
više od godinu dana u vezi
 ??  ?? Mladen je 20 godina stariji od dee
Mladen je 20 godina stariji od dee

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia