Blic

ZVEZDICE PEVALE ZA DECU OBOLELU OD KARCINOMA

-

Pored dece iz popularnog takmičenja na bini su pevale Leontina i Kija Kockar, a inicijator celog događaja bila je Andrea Mitrović, naslednica Željka i Milice.

U susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokrovitel­jstvom TV Pinka, a u saradnji sa organizaci­jom NURDOR, organizova­n je humanitarn­i koncert u Domu omladine, na kojem su nastupile Pinkove zvezdice uz podršku mnogih javnih ličnosti.

Na bini su takođe zapevale i članice žirija pomenutog muzičkog takmičenja Leontina Vukomanovi­ć i Kija Kockar, a inicijator celog događaja bila je Andrea Mitrović, naslednica Željka i Milice Mitrović.

- Ovaj koncert je samo deo kako možemo da pomognemo deci kojoj je to najpotrebn­ije. Andrea je prepoznala ovaj vid pomoći i jako smo ponosni što je uspela bez naše pomoći da organizuje sve ovo. Stvarno je sve sama osmislila i imala punu podršku od nas. Pinkove zvezdice su ta vrsta sadržaja koja podrazumev­a da odziv bude veliki,

Mališani su nekoliko sati pevali na bini za svoje vršnjake

ali mislim da je i humana crta ljudi proradila zato što su svi spazili svoju humanu osobinu da se ipak okupe oko jednog ovakvog događaja za decu obolelu od karcinoma - rekao je vlasnik Televizije „Pink”.

Pevačica Kija Kockar istakla je da javne ličnosti treba uvek da podržavaju ovakve događaje jer je to najbolji način da se pomogne deci i osobama koje se bore sa teškom bolešću.

- Oduvek sam volela da pomažem drugima, pogotovo najmlađima, i mislim da javne ličnosti to i treba da rade i tako podižu svest. Jedna poruka, ili kao večeras ulaznica, nekome ništa ne znači, a ovim mališanima je sve - rekla je pobednica „Zadruge 1”, i dodala koliko je to što je ona nedavno imala problem sa zdravljem, kada joj je uklonjen tumor na dojci, uticalo da još više razmišlja o pomoći drugima:

- Nije me samo moja zdravstven­a situacija navela da još više pomažem onima koji boluju od karcinoma, ali mi je svakako podigla svest koliko je ova bolest zastupljen­a - objasnila je Kija za „Blic“.

 ??  ?? leontina i kija sa plesačicam­a
leontina i kija sa plesačicam­a

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia