Blic

Ivanić: Jedva čekam da istrčim na „Marakanu“

CRVENA ZVEZDA DOVELA I SEDMO POJAČANJE U ZIMSKOM ROKU

-

Iskusni crnogorski reprezenta­tivac bi trebalo da debituje već u prvom kolu prolećnog dela sezone, i to protiv bivšeg kluba - Vojvodine.

Poslednjeg dana prelaznog roka Crvena zvezda je overila najzvučnij­e pojačanje. Ugovor sa šampionom, na tri i po godine, potpisao je crnogorski reprezenta­tivac Mirko Ivanić. Sada već bivši fudbaler BATE Borisova nove saigrače će dočekati u Beogradu u koji se crveno-bela ekspedicij­a vraća danas posle dvonedeljn­ih zimskih priprema u Turskoj.

Ivanić je ofanzivni igrač sredine terena a u Zvezdi je zadužio dres sa brojem 8.

- Srećan sam jer sam postao deo Crvene zvezde. Još sam pod utiskom, emocije su veoma jake. Dres koji sam zadužio predstavlj­a čast i obavezu da se pokažem u što boljem svetlu. S nestrpljen­jem čekam da mi se saigrači priključe, kao i debi u crveno-belom dresu. Nadam se da ćemo odličnu jesen ukrasiti duplom krunom, a onda ponoviti izlazak na najsjajnij­u evropsku pozornicu - rekao je 25-godišnji Ivanić, koji je u društvu Kafua odradio i prvi trening na “Marakani”.

Iskusni fudbaler je prošao

Podsetimo, pre Ivanića, redove šampiona pojačali su Milunović, Vidić, koji je prosleđen u Zemun, Vulić, Vukanović, Gajić i Jirka. lekarski pregled, a očekuje se da će zvanična promocija u Ljutice Bogdana biti u ponedeljak. Trener Vladan Milojević je tako pojačao konkurenci­ji na sredini terena, što znači da je moguće da u narednih nekoliko dana još neko napusti redove srpskog prvaka. Na prvom mestu mislimo na Marka Marina koji još na stolu ima ponudu iz Katara vrednu oko pet miliona evra.

Ivanić će debitovati u prvom meču prolećnog dela sezone, koji Zvezda igra 16. februara protiv Vojvodine.

 ??  ??
 ??  ?? mirko ivanić je zadužio dres sa brojem 8, a odradio je i prvi trening
mirko ivanić je zadužio dres sa brojem 8, a odradio je i prvi trening

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia