Blic

Salino telo izvađeno iz olupine

-

Svet žali za preminulim fudbalerom Kardifa Emilijanom Salom. Policija je saopštila da je identifiko­vala njegovo telo pronađeno u olupini na dnu Lamanša više od nedelju dana pošto je avion nestao po poletanju iz Nanta ka Kardifu. Odmah su obaveštene porodice nesrećnog fudbalera i 59-godišnjeg pilota Dejvida Ibotsona, čije telo još nije pronađeno.

- Porodici našeg Emilijana izražavamo najdublje saučešće. On i Dejvid će večno biti u našim mislima - stoji u saopštenju Kardifa.

Po objavljiva­nju informacij­e da je identifiko­vano telo argentinsk­og fudbalera, stigle su brojne poruke preko društvenih mreža. Fudbaler Arsenala Mesut Ozil je bio među prvima koji su reagovali, a to su učinili i Benžamin Mendi i Kilijan Mbape.

- Ne postoje reči da opišu koliko je sve ovo tužno. Sve naše misli su uz porodicu fudbalera i pilota - poručio je Ozil.

Emilijanov­a sestra Romina napisala je sledeće:

- Tvoja duša u mojoj duši će večno sijati i osvetljava­ti me sve dok postojim. Volim te, Tito.

Takođe, Nant je odlučio da povuče iz upotrebe dres sa brojem devet koji je nosio Argentinac.

- Od kako je došao kod nas 2015. godine, Emilijano je osvojio srca naših navijača, kojima je priredio mnoge radosti. On će zauvek ostati legenda i nikada ga nećemo zaboraviti. Zbog toga želim da najavim da ćemo dres sa brojem devet povući iz upotrebe - rekao je predsednik Nanta Valdemaro Kita.

 ??  ?? igrači nanta više neće nositi dres sa brojem devet
igrači nanta više neće nositi dres sa brojem devet

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia