Blic

HRABRA DEA: SVE ĆE BITI U REDU

Voditeljka Dea Đurđević, kojoj je u četvrtak ujutru autobus otkinuo ruku nakon čega su lekari uspeli da je spase, u svesnom je stanju i van životne opasnosti.

-

Kako “Blic” saznaje, nakon operacije koja je dobro prošla, voditeljka se probudila i sve oduševila rečenicom koju je izgovorila doktorima.

- Kada se Dea probudila iz anestezije nakon višečasovn­e operacije i kada je videla da su doktori oko nje, prvo što im je rekla bilo je da oseća ruku. Svi smo se oduševili kada smo to čuli, čuda su zaista moguća, a ona je još jednom pokazala koliko je jaka - otkriva za “Blic” dobro obavešteni izvor.

Kako dalje saznajemo, Dea je sve hrabro podnela i u jednom je trenutku čak tešila prisutne. Lekari i policija su rekli da pribraniju osobu u trenutku nezgode nisu videli. Ona je, iako u teškom stanju, sačekala policiju i lekare i bila je sasvim svesna u trenutku saobraćajk­e, pre operacije, kao i posle. Iako je u pitanju višečasovn­a operacija, Dea se nakon nekoliko sati probudila iz anestezije i nije plakala, takođe je zasad veoma hrabra i jaka. Iako je njena porodica sve vreme uz nju i jedva čeka da je vidi, po propisu nisu dozvoljene posete, a ona je, kako dalje saznajemo, pribrana uprkos svemu što se dogodilo. Ne paniči, već govori da će sve biti u redu.

- Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svesna svega što se dogodilo i nije trebalo ništa da je podsećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi,

KADA SE PROBUDILA, DEA JE SVEGA BILA SVESNA I NIJE BILO POTREBE DA JE PODSEĆAJU ŠTA SE DOGODILO

budući da se teška saobraćajk­a dogodila, međutim, ona ne samo da ne želi da priča o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra devojka. Ovde su prvih 72 sata najbitnija, tako da ćemo videti kako će se sve odvijati - otkriva za “Blic” dobro upućeni izvor.

Podsetimo, Dea Đurđević u četvrtak rano ujutru se vozila na posao kada je ispred bolnice “Dr Dragiša Mišović” imala lakši sudar sa drugim automobilo­m. Izašla je iz kola da bi s drugim vozačem ustanovila štetu, a u trenutku kada je kolegi Predragu Sarapi javila da počne Jutarnji program bez nje jer će kasniti, u nju je udario autobus na liniji 78 i teško je povredio. Tada je u autobus udario još jedan autobus na liniji 59 i još jedan automobil.

- Ona je izašla da bi proverila šta se desilo u udesu. Onda je pozvala Sarapu i rekla mu da će kasniti na televiziju, objasnila mu šta se desilo i zamolila da počnu “Novo jutro” bez nje. U tom trenutku autobus je naleteo i udario je. Ona je vrisnula - rekao je za “Blic” izvor upućen u čitavu situaciju.

U momentima kada se događala tragedija, voditeljka je bila potpuno svesna i hrabro je sačekala pomoć. Ona je sela pored automobila i sačekala da po nju dođe Hitna pomoć. Dea je hitno prevezena na VMA, a otkinutu ruku su lekari stavili na led da bi kasnije tokom operacije mogli da je spasu.

 ??  ?? mesto na kojem se desila nezgoda dea Đurđević je sve iznenadila kada je rekla da Će sve biti kako treba i da ne treba da se brinu
mesto na kojem se desila nezgoda dea Đurđević je sve iznenadila kada je rekla da Će sve biti kako treba i da ne treba da se brinu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia