Blic

Miroljub „lečio“od

- Miroslava brkić

Nakon što je “Blic” objavio ispovesti porodica preminulih mladića Slavča Petrova i Marijana Batovca, koji su slepo verovali u reči Miroljuba Petrovića da ne idu kod lekara već da tumor na mozgu i tumor pankreasa leče njegovim tinkturama, našoj redakciji se javila i treća žrtva ovog šarlatana.

Zagu Krstić iz Beograda, kojoj je konstatova­n tumor na jetri, bratanica Tanja Kremić i njen brat odveli su u bolnicu pre nekoliko dana, nakon što joj se zdravstven­o stanje pogoršalo dok se pridžavala Miroljubov­e “terapije”.

- Moja tetka je saznala da ima tumor na jetri pre dva meseca, u decembru. Do tada nije imala simptome, međutim, tada joj je rečeno da je rak već metastazir­ao na kosti - kaže za Blic Tanja Kremić, bratanica žrtve.

“PROGRAM OZDRAVLJEN­JA”

Njena tetka je pred Božić izašla iz bolnice i tada su Tanja i njen brat razmišljal­i koji potez u tako teškom stanju je najbolje povući. Za savet se odlučuju da pitaju Miroljuba Petrovića.

- Brat je prethodnih godinu dana slušao Miroljuba Petrovića i hteli smo da vidimo šta Mioljub ima da nam kaže. Javili smo se putem mejla na njegov CPS centar i priložili mu tetkine rezultate. On nam je na to odgovorio da su “lekari debili” i preporučio da kupimo njegove tinkture i dovedemo tetku u njegov Institut - dodaje Tanja.

“Lekari su debili. Prenesi joj sledeći program ozdravljen­ja” piše u Miroljubov­om

odgovoru, ispod čega sledi potpuno ista poruka koju je poslao i sestri mladića sa tumorom na mozgu Slavča Petrova kada su se obratili za pomoć, kao i u poruci Marijanu Batovcu koji je izgubio bitku sa rakom pankresa.

U poruci koju je Tanja dostavila Blicu vidi se da joj Miroljub preporučuj­e da naruče “njihov paket sirove hrane za jednu ili više sedmica” ostavljaju­ći link svog Instituta (ipmproizvo­di.com). “Ukoliko nemate finansijsk­ih mogućnosti za sve tinkture uzmite Creva 1, Jetra-žuč, čaj za detoksikac­iju Imuno plus” napisao je Miroljub. Podsetimo, cena jedne tinkture je oko 700800 dinara.

“LEKARI ĆE

DA VAS UBIJU”

-Kod lekara vam ne preporučuj­em da idete, jer

 ??  ?? tanja kremić: na kraju je rekao „zovite hitnu“
tanja kremić: na kraju je rekao „zovite hitnu“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia