Blic

Izvređao lekare, ženu raka sirovom hranom

NOVI SLUČAJ NADRILEKAR­STVA ŠARLATANA MIROLJUBA PETROVIĆA

-

će vas isprepadat­i i navući na štetne lekove i terapije. Ako baš hoćete da radite analize, otiđite u privatnu laboratori­ju koja ne zna istoriju vaše bolesti. Dovoljno je da uradite analizu krvi jednom mesečno - stoji između ostslog u Petrovićev­om odgovoru.

Tanja Kremić i njen brat odlučuju se da poslušaju Miroljuba Petrovića i naručuju od njega tinkture koje im je preporučio i započinju program.

- Sve, osim prve poruke, nastavilo je da se odvija telefonski­m putem. Tetka je trebalo da ide kod hirurga, na šta mi je on rekao da “nikako ne ide kod lekara jer će oni da je ubiju”. Kada sam mu naglasila da su metastaze na kostima rekao mi je da “papir na kom to piše bacim u đubre”, jer nam on “garantuje da će tetka ozdraviti”. Direktno smo se sa njim čuli telefonski oko svega, kao i za kupovanje tinktura i čajeva - kaže Tanja. Njena tetka Zaga, dodaje ona, nije čula za Miroljuba Petrovića i u početku je bila skeptična. Međutim, dodaje Tanja, “kako je on insistirao, ona je zadobila poverenje kada je rekao da on garantuje da će ona 100% ozdraviti”.

EPILOG

Nakon tri nedelje, koliko je žena sa tumorom na jetri provela isključivo na sokovima, čajevima i biljnim preparatim­a (tinkturama) naručenih po datim upustvima Miroljuba Petrovića, njeno zdravsteno stanje počinje da se pogoršava.

- Tetka je počela da odbija hranu, nije mogla ni vodu da pije. Počela je da povraća krv i da ima crnu stolicu. Kontaktira­li smo Miroljuba koji nam je tada rekao “Pa šta čekate, vodite je u Hitnu pomoć”, iako nam je pre toga rekao da nikako ne idemo kod lekara - dodaje Tanja.

Zagina bratanica i njen brat tetku su odmah, pre nekoliko dana kada se to dogodilo, odveli u bolnicu .

- Kada smo radili tumor marker na početku u decembru prvi rezultat je pokazivao 1000, a pre neki dan kad smo radili pokazivao je 5000. Mnogo gori nego na početku kaže ona i zaključuje: “Volela bih da vam se nijedna osoba više ne javi povodom ovoga. Koliko još života treba ugrozi da bi se reagovalo?”

„Kod lekara nemojte da idete, jer će vas navući na štetne lekove i terapije“, nagovarao je Miroljub Zagu. Posle njegove „terapije“ženi je mnogo gore

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? zagi krstić se stanje pogoršalo posle miroljubov­e terapije
zagi krstić se stanje pogoršalo posle miroljubov­e terapije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia