Blic

Eksploziv za Malog Ugara u Zemunu

-

Milan Ugarković (36), zvani Mali Ugar, pronašao je preksinoć eksplozivn­u napravu ispod svog automobila u Zemunu.

Automobil je bio parkiran na raskrsnici ulica Ljiljane Krstić i Žike Pavlović. Ugarković je pozvao policiju, a KD ekipa policije bezbedno je demontiral­a bombu. Istraga je u toku.

Ugarković ima ozbiljan kriminalni dosije. Hapšen je zbog različitih krivičnih dela.

Malom Ugaru suđeno je zbog ubistva Jovicu Jankovića u Batajnici 2013. godine. On je nakon zločina dve godine bio u bekstvu.

Ugarković je na kraju uhapšen, a potom je prvostepen­u presudu od decembra 2016. godine čekao u kućnom pritvoru sa nanogicom.

Krivice je, nepravosna­žno, oslobođen u aprilu 2017. godine, presudom Višeg suda.

Inače, pre dve godine u oktobru Ugarković je uhapšen nakon što ga je patrola policije zaustavila u rutinskoj kontroli. Kod njega su pronađena čak dva pištolja, pa je uhapšen zbog nelegalnog nošenja oružja.

Malom Ugaru suđeno je zbog ubistva Jovicu Jankovića u Batajnici 2013. godine. On je nakon zločina dve godine bio u bekstvu.

Mali Ugar je u julu 2016. godine, uhapšen u novobeogra­dskom soliteru. Kod njega i jataka nađena su dva pištolja. Tereti se da je 24. marta 2013. u Batajnici, nakon svađe, pucao u Jovicu Jankovića (33) i ubio ga. Motiv zločina je sukob u vezi sa drogom, a Ugarković je pokušao da inscenira da se Janković ubio.

 ??  ?? Milan ugarković
Milan ugarković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia