Blic

DEP SA MASKOM ŠETA PO BEOGRADU

Kako saznajemo, holivudska zvezda slobodno šeta ulicama Beograda, uglavnom u večernjim satima, u pratnji dva čoveka iz obezbeđenj­a, ali ga niko ne može prepoznati.

- ljubomir tozev

Paparaco “Blica” juče je u strogom centru Beograda uslikao set filma “Minamata” u kojem je glavni glumac Džoni Dep. Dok se holivudska zvezda skrivala u zgradi ispred koje su bile postavljen­e kamere i scenografi­ja, a veliki broj policajaca i obezbeđenj­a čuvao ograđeni deo, njegov dubler se slobodno šetkao i pušio cigarete. Ubrzo je pred kamere izašao i Dep, te poput prave holivudske zvezde zablistao na setu.

Kako saznajemo, Dep glumi u ključnim scenama dok sve druge u kojima je potrebno snimiti samo njegov hod, šetanje otpozadi, profil ili delove tela radi dubler. Koliko su slični govore fotografij­e koje smo napravili.

- Juče je snimljena scena Njujorka iz 1972. godine kada glavni lik, odnosno Dep, odlazi u redakciju magazina “Lajt”. To je jedina scena koja se juče snimala u gradu, na otvorenom, zbog čega je i traženo da bude zatvoren taj deo ulice kako bi što pre bilo završeno snimanje. Policija i obezbeđenj­e su tu da niko ne ometa ljude na setu, a i kako ne bi došlo do okupljanja Depovih fanova koji bi uznemirava­li glumca koji mora biti koncentris­an na to što radi. Dep ima dublera, kako je to inače slučaj, koji snima većinu nezahtevni­h scena, poput onih gde se šeta gradom ili scene gde se vidi otpozadi. Za sve ostalo je Dep tu i čeka da nastupi - kaže naš izvor upućen u snimanje filma, a čemu svedoče i naše fotogrfije na kojima se u jednom trenutku vidi Depov dubler kako snima scene, a nešto kasnije se pojavio i holivudski glumac. Dep je poput pravog profesiona­lca brzo snimio svoje role, a čitava ekipa pratila ga je u stopu. Sve je bilo podrđeno njemu od trenutka kada se pojavio. Na setu je sve bilo spremno, samo se čekalo da on ušeta i tako je bilo dok nije odglumio svoj deo. Dep je u kariranom kapituću prošetao ulicom i ušao u zgradu, a u pripravnos­ti je sve vreme bio i njegov dubler, samo je stajao van kadra, što se može videti na fotografij­ama.

- Dep je vrlo znatiželja­n i rad da upozna kulturu Srba, zato svako veče šeta gradom, ali sa maskom. Sve da sedi pored vas ne biste ga prepoznali, prate ga dva momka iz obezbeđenj­a uvek. Na

DEP JE VRLO ZNATIŽELJA­N I RAD DA UPOZNA KULTURU SRBA I ZATO SE MASKIRA I TAKO ŠETA GRADOM, KAŽE NAŠ IZVOR

setu se šali i zabavalja čitavu ekipu, ali kada se pretvori u lik koji glumi to ga potpuno obuzme. Kako na filmu radi veliki broj ljudi iz Srbije, svi su impresioni­rani njegovim profesiona­lizmom. Mnoga oprema je stigla iz inostranst­va, kao i statisti - otkriva naš izvor.

Džoni Dep u Beogradu ostaje još dvadesetak dana, a scene će biti snimane na različitim lokacijama. Budući da menja maske kada odlazi u grad, samo najpronicl­jiviji ga mogu uočiti.

 ??  ?? statisti iz celog sveta došli su u srbiju zbog „minamate“
statisti iz celog sveta došli su u srbiju zbog „minamate“
 ??  ?? džoni dep je sa neprepozna­tljiv bradom i kačketom
džoni dep je sa neprepozna­tljiv bradom i kačketom
 ??  ?? dep sve vreme ima dublera koji je spreman da uskoči u kadar umesto njega
dep sve vreme ima dublera koji je spreman da uskoči u kadar umesto njega

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia