Blic

Ojačanja daleko od forme

KRETNO NA ZIMSKIM PRIPREMAMA U BELEKU, BRINE I EFIKASNOST EKIPE

-

Pantić nisu igrali ni na jednoj prijateljs­koj utakmici.

- Ne radimo mi nešto mnogo drugačije nego što je to slučaj u Evropi. Ne mogu da prihvatim da se ovde radi jako ili mnogo slabo. Sve je u istim okvirima, a Ndžaj je verovatno imao problema sa telom pre nego što je došao - rekao je trener crno-belih Zoran Mirković.

Mnogo više šansi od njega da se dokaže dobio je Dejan Georgijevi­ć, koji je došao iz Ferencvaro­ša i trebalo bi da predstavlj­a rešenje u samom špicu crno-belih. Kada je reč o napadaču, od njega se očekuju golovi, a njih od bivšeg aduta Voždovca jednostavn­o nije bilo. Dobio je šansu na svim pripremnim mečevima, ali mu ni 208 minuta provedenih u igri nije bilo dovoljno da probije led i savlada jednog od pet protivničk­ih golmana.

Nije to uradio protiv Libereca, Krakovije, Šahtjora, Krile Sovjetov i Mladosti, pa svi u Humskoj očekuju da će to uraditi onda kada bude bilo najpotrebn­ije - kada počne prvenstvo. Uostalom, možda već za vikend protiv Bačke.

- U veoma je dobrom fizičkom stanju, spreman je i Georgijevi­ć će nam sigurno mnogo značiti na proleće dodao je trener Partizana. Na kraju, najmanju minutažu na pripremama dobio je najmlađi. Radivoj Bosić, koji je došao iz omladinaca Crvene zvezde, tri puta se našao na terenu, ali se odmah videlo da je daleko od takmičarsk­e forme. Uz to, na meču protiv Krakovije ušao je u igru u 61, a zaradio crveni karton u 65. minutu. U tri nastupa je skupio samo 73 minuta, nije uspeo da postigne gol, pa je jasno da će morati još mnogo da radi ne bi li se dokazao.

- Mlad je igrač, trebalo bi da bude strpljiv, kao i mi s njim. Poseduje kvalitet, ali mora još dosta da radi zaključio je Mirković.

Partizan je u zimskom prelaznom roku dovodio igrače bez obeštećenj­a Georgijevi­ć je došao na pozajmicu iz Ferencvaro­ša, dok su Ndžaj i Bosić bili bez ugovora.

FUDBALERI PARTIZANA SU U BELEKU NA PET KONTROLNIH UTAKMICA POSTIGLI SAMO ČETIRI GOLA

 ??  ?? iako su ga u taboru crno-belih najavljiva­li kao pravo pojačanje, musa ndžaj se nije proslavio na pripremama u turskoj
iako su ga u taboru crno-belih najavljiva­li kao pravo pojačanje, musa ndžaj se nije proslavio na pripremama u turskoj

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia