Blic

Džej Lo: Zbog uloge ne jedem slatkiše

JELENA TOMAŠEVIĆ PRIZNAJE DA JE IVAN BOSILJČIĆ Popularna pevačica Jelena Tomašević priznaje da prava ljubav nađe način da spoji dvoje ljudi i da je tako bilo i u njenom slučaju.

- Filip Jovanović

Glumac Vuk Kostić već mesecima uživa u vezi sa izabranico­m Aleksandro­m Popović, međutim, par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ipak, Aleksandra nije odolela da Vuku javno ne čestita Dan zaljubljen­ih, uz njihovu zajedničku fotografij­u.

- Samo srce zna kako

Pevačica i glumca Dženifer Lopez odrekla se slatkiša i ugljenih hidrata na deset dana. Taj izazov joj je postavio lični trener, a pridružio joj se i momak, sportista Aleks Rodriges. Džej Lo je kod Elen Didženeris otkrila da se na taj potez odlučila kako bi se što bolje spremila za ulogu striptizet­e.

- Ne radim to često, ali sada se spremam za snimanje filma u kojem ću igrati striptizet­u. Pretpostav­ljam da će kostimi biti otvoreniji, pa pripremam telo za to. Trener mi je predložio da uradimo nešto novo, jer ja svakako treniram mnogo i živim zdravo - rekla je Dženifer.

Od tog režima je, kaže, često imala glavobolje i shvatila je da je bila sve vreme zavisna.

Džej Lo ove godine puni 50 godina i ističe da se oseća da pronađe ono što je dragoceno - poručila je lepa Aleksandra uz sliku na kojoj grli Vuka.

Inače, Vuk je pre Aleksandre bio u dugogodišn­joj ljubavnoj vezi sa glumicom Jelisaveto­m Orašanin. kao da ima 26, ali da nije preterano srećna zbog brojke 50.

- Proslaviću rođendan na sceni. Rođendan mi je u julu, pa ću u junu ili julu krenuti na turneju. Zvaće se “Moja žurka” i imaću 25 ili 28 koncerata u SAD- rekla je Dženifer. ljubav prema Tomašević

Glumica i manekenka Brigit Nilsen je u 54. rodila ćerku Fridu. Nakon toga, usledili su oštri komentari javnosti kako je mogla u tim godinama da rodi dete. Brigit je nakon deset godina pokušavanj­a rodila svoje peto dete veštačkom oplodnjom. Brigit je za Gardijan ispričala kroz šta je sve prošla: Da je za skladan brak i odnos potrebna pre svega ljubav, razgovor i uzajamno poštovanje, svedoči odnos umetničkog para Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića. Njihova ljubav planula je na prvi pogled, shvativši da su stvoreni jedno za drugo. Uvek su bili iskreni jedno prema drugom u želji da im brak bude utemeljen na poverenju.

Ivan je kao mladić odlazio na Bajlonijev­u pijacu gde je na tezgama prodavao pečurke, a tokom leta bi išao na more gde je radio kao konobar. Tu priču je on prošle godine otkrio za naš list, te smo pitali

- Uzimala sam puno lekova i ceo postupak začeća je bio mnogo skup. S tim procesom ne bi mogao svako da se nosi jer je zaista bilo teško i zahtevno. Hormoni koje sam pila imaju različite uticaje na žene i ne podnosi ih svako na isti način - rekla je ona. Glumica je svesna da je pored Jelenu da ga je tada videla, da li bi ljubav planula i da li bi uplovili u vezu.

- Pa verujem da bi. Prava ljubav ne bira ni mesto ni vreme. Kada se dvoje prepoznaju, nije ništa bitno. Prava ljubav uvek nađe put kako da spoji dvoje ljudi. Ivan je ponosan na to što je bio vredan kao momak i što je pomagao svojim rođacima. Na taj način je pomagao i svojoj porodici - rekla je za „Blic” Jelena Tomašević.

Na pitanje da li je nekada išla na pijacu i kako su tamo bake reagovale kada su je prepoznale, Jelena kaže:

- Da, idem na pijacu. Naročito sam išla dok sam živela u centru grada. Tada sam odlazila do Bajlonija. Bake su me nekada prepoznale, a nekad ne. Sve zavisi kako dođem obučena. Ako imam kapicu, onda i ne. U svakom slučaju negativnih komentara koje je dobila ipak bila i velika inspiracij­a ženama koje imaju problem sa začećem.

- Nekima je bilo nezamisliv­o što sam rodila tako kasno, nekima je čak to bilo grozno, a drugima je pak drago. Mislim da se to ionako ne tiče nikoga.

 ??  ?? pokreće Je
suprugu i porodici: Jelena
pokreće Je suprugu i porodici: Jelena
 ??  ?? glumicu su kritikoval­i Jer Je u 54. godini rodila dete
glumicu su kritikoval­i Jer Je u 54. godini rodila dete
 ??  ?? vodi računa o liniji: dženifer lopez
vodi računa o liniji: dženifer lopez

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia