Blic

SVE JE MOGUĆE MILJANA: PONOVO SAM TRUDNA

UČESNICA „ZADRUGE” PONOVO ŠOKIRA

-

Nakon što je svom vereniku Lazaru čoliću rekla da ne želi da bude s njim i nakon što je prekinula vezu, Miljana Kulić šokirala je gledaoce informacij­om da je u drugom stanju.

Izgleda da to što je zatrudnela u rijalitiju, održavala trudnoću u rijalitiju do samog porođaja, pa i odgajanje deteta u uživo programu nije dovoljno za biografiju rijaliti igrača poput Miljane Kulić. Najnovija vest je da je ponovo zatrudnela pred milionima gledalaca.

Naime, nakon što je javno raskinula veridbu sa Zolom, nazvala ga najpogrdni­jim imenima uz obećanje da će mu uništiti život, Kulićeva je od produkcije “Zadruge” tražila test za svađaju se, pa se mire: zola i miljana

trudnoću jer veruje u to da je trudna iako, kako kaže, ne bi volela da se to desi.

- Ja ti garantujem, neću da imam seksualne odnose ni sa kim više, naći ću nekog ko me zaslužuje. Tebi i tvojoj mami želim sve najbolje na svetu, ako sam pogrešila na bilo koji način... plačem, jer to nisam ja! Čoveče, trudna

Iskreno, ne želim dete sa tobom, bolje da ti kažem iskreno. Jednostavn­o, nismo jedno za drugo, rekla je Miljana Zoli sam! Imali smo po dva puta u tuš-kabini, znaš da sam bila trudna već i da mogu lako da ostanem opet. Iskreno, ne želim dete sa tobom, bolje da ti kažem iskreno. Jednostavn­o, nismo jedno za drugo - rekla je Miljana Zoli, što je njega ostavilo bez teksta.

- Ja mislim da nisi trudna - bilo je sve što joj je on odgovorio.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je u rijalitiju “Parovi” ostala zatrudnela sa Ivanom Marinković­em, bivšim mužem Goce Tržan.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia