Blic

Mirsad Kerić podlegao povredama u bolnici

-

U stravičnoj nesreći u Nemačkoj nastradao je Šaban Šaulić, a vozač automobila, muzičar Mirsad Kerić (43), zadobio je teške povrede kojima je podlegao juče, saopštila je nemačka policija. Kako nezvanično saznajemo, nakon velikih napora lekara da Mirsada održe u životu, on je izdahnuo u Nemačkoj bolnici. Miras je zadobio teške povrede u saobraćajn­oj nesreći u kojoj je život juče izgubio Šaban Šaulić.

Menadžer tragično nastradalo­g pevača Sabit Dervišević pre nekoliko sati je za medije ispričao u kakvom je stanju bio Mirsad koji je izdahnuo.

- U ukoliko on danas ne bude kašljao i ukoliko mu i dalje ne bude funkcionis­ao oštećeni deo mozga, biće primorani da ga isključe sa aparata - rekao je Dervišević za „Klix“.

Podsetimo, Mirsad je vozio automobil kada je zadobio teške povrede. U nedelju uveče se pojavila informacij­a je on preminuo, ali su njegovi prijatelji i rodbina odmah to demantoval­i rečima da je medicinska sestra pogrešila. Tada se oglasio i Mirsadov sin Denis koji je apelovao da se ne prenose lažne informacij­e i pozvao sve svoje bližnje da se mole da njegov tata preživi. Na žalost, Mirsad je podlegao povredama u bolnici u Nemačkoj. Nemačka policija je u nedelju tokom dana dostavila srpskim zvaničnici­ma neke od detalja nesreće. Automobil „seat ibica“u kom na mestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gde je pevač sedeo.

U stravičnoj nesreći sa najmanje povreda prošao je Nemac koji je vozio automobil “mazda”, koji je otpozadi udario kola u kojima je pevač bio sa prijatelji­ma.

 ??  ?? Mirsad kerić sa šabanom šaulićem
Mirsad kerić sa šabanom šaulićem

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia