Blic

Sad mogu da idem do cilja - to je dupla kruna

MARKO GOBELJIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM DO 2022. GODINE

-

Džoker Vladana Milojevića je šesti fudbaler koji je ove zime odlučio da ostane na „Marakani“.

Crvena zvezda je ove zime produžila ugovor i sa šestim prvotimcem. Posle Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Milana Borjana, Branka Jovičića i Milana Pavkova, na vernost šampionu se obavezao i Marko Gobeljić.

- Mislili su Vujadin i Žule da će ovo proći bez mene, ali sada vide da ne mogu bez mene. Šalu na stranu, uprava radi odličan posao i nadam se da će i ostali igrači produžiti ugovore. Jedva čekam da nove uspehe slavimo zajedno ispred severne tribine, kao i do sada - rekao je Gobeljić.

Univerzala­c i džoker trenera Vladana Milojevića potpisao je do leta 2022.

- Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljan­ja i prihvatio. Idemo ka cilju, a to je dupla kruna - dodao je 27-godišnji Gobeljić.

Produžetak saradnje overio je u društvu predsednik­a kluba Svetozara Mijailović­a i sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Veoma mi je drago što je Gobeljić produžio ugovor. On je prvi igrač koga sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, da na njega može uvek da se računa, a u mnogim utakmicama bio je i ključni igrač za nas. Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da naša ekipa bude još bolja. Uvek pruža maksimum i verujem da će tako biti i u narednom periodu - rekao je Mrkela.

 ??  ??
 ??  ?? još tri i Po godine u crveno-belom: marko gobeljić
još tri i Po godine u crveno-belom: marko gobeljić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia