Blic

Opet ćemo “slučajno” izbaciti neki jak tim

TRENER ZVEZDE PRED MEČ SA RADNIKOM (17) ANALIZIRAO I ŽREB LE

-

ovako Igrači arsenala pozivaju navijače na stadion

Drago mi je što Salcburg i Krasnodar, ekipe koje smo eliminisal­i, idu dalje u Ligi Evrope. Možda se ponovo sretnemo kaže Vladan Milojević.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je pred meč sa Radnikom u Surdulici u 23. kolu Superlige, koji je na programu danas od 17 sati, analizirao kvalitete rivala, ali je govorio i o ekipama koje su izbacili u kvalifikac­ijama za evropska takmičenja.

- Čeka nas jedno nezgodno gostovanje, ekipi koja u poslednje vreme ima možda i najbolji tim. Velika prednost i snaga, pored internacio­nalaca koji su se vratili, jeste disciplina, igraju isto na strani i kod kuće - rekao je Milojević.

Govorio je i o ekipama koje je Zvezda u prethodne dve sezone izbacila na putu ka evropskim takmičenji­ma.

- Salcburg i Krasnodar, koje smo mi “slučajno” izbacili, drago mi je da nastavljaj­u tu borbu. A meni će biti drago da se ponovo sretnemo sa njima, pa ćemo ih ponovo “slučajno” izbaciti. Daju nam dodatnu vrednost, ali šalu na stranu, to su jako dobre ekipe, kvalitetne ekipe. A videli ste i ekipe sa kojima smo igrali u Ligi šampiona... Neka oni guraju, mi guramo našu priču. Drago mi je da su tu, nije bitno da li smo ih mi pobedili ili nismo. Te dve utakmice su bile prekretnic­a da mi budemo bolji. Mnogo smo naučili iz te dve utakmice, to su velike ekipe, pogotovo Salcburg - možete mnogo od njih da naučite. Želim im da stignu što dalje, pa i do finala - zaključio je Milojević.

 ??  ?? Vladan milojević priželjkuj­e da se crvena zvezda opet sretne sa salcburgom ILI krasnodaro­m u evropi
Vladan milojević priželjkuj­e da se crvena zvezda opet sretne sa salcburgom ILI krasnodaro­m u evropi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia