Blic

Penzionisa­ni profesor nestao pre dva meseca

-

Tomislav Golubović (88) iz Niša nestao je pod misteriozn­im okolnostim­a pre skoro dva meseca nakon što je izašao iz zgrade u Ulici 7. jula u kojoj živi.

Njegov sin Veselin oblepio je Niš plakatima sa slikom oca, ponudio nagradu za njegov pronalazak, ali do danas niti je nađen niti ima nagoveštaj­a gde bi mogao biti.

- Poslednji put je viđen 28. decembra, u petak, u 16.43 časova, kada je izašao iz zgrade u Ulici 7. jula. Imao je plavi kačket „lcw“na glavi, vindjaknu „puma“, najverovat­nije braon sako ispod nje, braon džemper na kopčanje, braon pantalone i crne cipele. U ruci je imao dve kese. Poneo je dokumenta sa sobom i određenu sumu novca, ali je neverovatn­o da ga od tada nema. Od tada mu se gubi svaki trag, evo skoro dva meseca. Mi smo se čuli toga dana, dva sata pre toga, i ništa nije nagoveštav­alo da bi mogao da ode od kuće niti se do sada tako nešto desilo kaže njegov sin Veselin, koji je nastavnik u Boru.

Policija je obaveštena o nestanku i raspisana je potraga. Tomislav je penzionisa­ni profesor srpskog jezika i 35 godina radio je u školi u Humu gde je bio i direktor.

Veselin je ceo Niš oblepio plakatima, ali čak ni nagrada koju je ponudio za pronalazak oca nije doprinela da on bude nađen.

- Javio se jedan čovek koji ga je navodno video u Pasi Poljani i jedna žena kojoj je zaličio da je to on u Dušanovoj ulici u centru Niša. Policija je obaveštena o tome, ali nema potvrde da je to bio on niti je nađen. Ako neko ima infromacij­e ili ga je video, može da obavesti policiju ili mene na telefon 069 1031930 - apeluje Veselin.b.

 ??  ?? nestao: tomislav golubović
nestao: tomislav golubović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia