Blic

BILJANA U ZAGRLJAJU DŽERARDA BATLERA

U Holivudu je održano glamurozno donatorsko veče povodom predstojeć­e 91. dodele Oskara koja će se održati u nedelju u Los Anđelesu, a Biljana Obradović se družila sa svetskim zvezdama.

- Anastasija Čanović

Naime, u Los Anđelesu okupio se sam krem Holivuda, a događaj je organizova­n pod nazivom “Hollywood for Science”. Samo donatorsko veče organizova­no je na drugom najvećem imanju u Los Anđelesu. Ceo događaj imao je za cilj sakupljanj­e novca za nauku i očuvanje životne sredine. Dve Srpkinje bile su deo ove glamurozne manifestac­ije. Reč je o voditeljki Biljani Obradović i nekadašnjo­j misici Jeleni Mandić. Biljana i Jelena prošetale su crvenim tepihom i privukle pažnju fotografim­a. Biljana je za ovu manifestac­iju odabrala crnu, elegantnu haljinu sa golim leđima, dok se Jelena odlučila za crveni stajling.

Kako saznajemo, ulazak na ovaj događaj bio je omogućen samo onima sa specijalno­m pozivnicom, mere obezbeđenj­a bile su ogromne, a samo mesto je koštalo 10.000 dolara. Sav novac je išao u humanitarn­e svrhe. Dženifer Aniston, Orlando Blum, Džerard Batler, Adrijana Lima, Olga Kirilenko, Meg Rajan, Mila Jovović, Kortni Koks, Nina Dobrev i mnogi drugi bili su deo ovog glamurozno­g događaja i iz prvih redova posmatrali dešavanja na bini.

Ove godine, na aukciji se našla gitara Mika Džegera (prodata za 130.000 dolara), ali ono što je posebno interesant­no jeste da se ponovo našao magični put za Hilandar, slika Belog anđela je bila na aukciji, kao i slika „Refleksija“ Igora Stefanović­a.

Slika Belog anđela je, kako saznajemo, prodata za 75.000 dolara.

- Biti među svim ovim zvanicama kao gost je velika čast, kao i prošetati crvenim tepihom. Sedeti na istom mestu, ma sve je zaista odlično organizova­no. Jedino što je ovde veoma hladno. Ima oko tri stepena, što se nikada nije dogodilo - kaže nam Biljana Obradović, koja je u Los Anđeles doputovala specijalo zbog gala manifestac­ije.

Na početku večeri je nastupala Loren Hil, dok su među govornicim­a bile Žizel Bundšen, kojoj je cela sala aplaudiral­a, kao i Andželika Hjuston. Biljana Obradović i Jelena Mandić tokom večeri družile su se sa Džerardom Batlerom, u čijem se zagrljaju i fotografis­ala.

Podsetimo, Jelena Mandić je 2004. godine proglašena za prvu pratilju mis Srbije i Crne Gore i takmičila se na izboru za Mis univerzum.

 ??  ?? BITI MEĐU SVIM OVIM ZVANICAMA KAO GOST JE VELIKA ČAST, KAO I PROŠETATI CRVENIM TEPIHOM Biljana obradović i jelena Mandić sa džerardom Batlerom
BITI MEĐU SVIM OVIM ZVANICAMA KAO GOST JE VELIKA ČAST, KAO I PROŠETATI CRVENIM TEPIHOM Biljana obradović i jelena Mandić sa džerardom Batlerom
 ??  ?? Blistala: Biljana obradović
Blistala: Biljana obradović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia