Blic

JEDVA ČEKAM DA SE UDAM

EKSTRA NENA SE S NOVOM ENERGIJOM VRAĆA NA BEOVIZIJU I OTKRIVA:

- A. Popović

Ovakvim ženama trebaju ostvareni, emotivni, odani, duhoviti, iskreni i posvećeni partneri. Takvi muškarci se ne boje istine i prilaze samo kada znaju konkretno šta žele, kaže pevačica, koja i dalje veruje u brak.

Posle skoro 27 godina, koliko je prošlo od kada je Snežana Berić, alijas Ekstra Nena, predstavlj­ala Jugoslavij­u na Evroviziji, pevačica je odlučila da ponovo uđe u trku za odlazak na najveće muzičko takmičenje.

- Ne plašim se konkurenci­je i takmičenja sa mladim snagama jer su me upravo oni i podstakli da se prijavim. Svakodnevn­o dobijam pitanja što me nema na sceni i slično, a ovom Beovizijom im dajem odgovor. Moji aduti su odlična pesma i glas. Redovno pratim Evrosong i drago mi je što uvek pobedi odlična pesma. To će zauvek ostati festival pesme, a sve ostalo je neophodno kao senzacija savremenog doba.

Ekstra Nena je od pojavljiva­nja na sceni uvek karakteris­ana kao lepa, samosvesna i odvažna dama koju nije bilo lako osvojiti. Ona je otkrila kakav bi trebalo da bude čovek koji će je osvojiti.

- Ova takozvana čelična ledi je previše emotivna da bi svakom davala znak da igra može da počne. Daleko sam od čelika u emotivnim odnosima, a ovakvim ženama trebaju ostvareni, emotivni, odani, duhoviti, iskreni i posvećeni partneri. Takvi muškarci se ne boje istine i prilaze samo kada znaju konkretno šta žele. Druge i ne primećujem u tom smislu - otvoreno kaže pevačica, i dodaje:

- Nisam se udala zasad, ali jedva čekam. Brak je prava stvar, naravno sa pravom osobom.

Pevačica će se ove godine takmičiti na Beoviziji, a konkurenci­je se ne plaši

 ??  ?? Smatra da je brak prava Stvar: ekstra Nena
Smatra da je brak prava Stvar: ekstra Nena

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia