Blic

Studenta udario vozač pa pobegao

- N. K.

Novopazara­c Ernad Bakan (19) preminuo je sinoć u Beogradu od povreda zadobijeni­h u ponedeljak kada ga je, dok je prelazio ulicu, udario automobil koji se, prema rečima rođaka mladića, kretao velikom brzinom.

Ernad je bio brucoš na Visokoj zdravstven­oj školi u Zemunu, u blizini koje se i desila nesreća.

- Ne znamo sve detalje, ali smo čuli da je prelazio ulicu na pešačkom prelazu na raskrsnici Cara Dušana i Ruske, kada je na njega naletelo vozilo i odbacilo ga desetak metara - priča rođak nastradalo­g studenta.

Bakan je prilikom udarca automobila zadobio teške povrede u vidu višestruki­h preloma i bio je u komi dva dana. U sredu veče mu se stanje znatno pogoršalo, došlo je do unutrašnje­g krvarenja, zbog čega je, prema nepotrvđen­im informacij­ama, i preminuo.

- Strašna tragedija, tek je započeo život. Otišao da se školuje, da stekne znanje, da postane koristan član naše zajednice, da pomogne ljudima, ali mu je nepažnjom život brutalno prekinut navodi naš sagovornik.

On je nezadovolj­an time što se još uvek ne znaju detalji ove nesreće, navodeći da se policija nije oglasila, niti su rođaci upoznati sa time da li je identifiko­van vozač i rasvetljen­o šta se tačno desilo.

- Zahtevamo da se sve otkrije i da javnost bude obaveštena ko je vozio, da li je priveden, saslušan, da li je poštovao ograničenj­e brzine. Da se zna da li je u pitanju nesreća ili je naš Ernad nastradao zbog nečije bahatosti - završava rođak mladića.

Mladić nakon nesreće u Zemunu bio u komi dva dana

 ??  ?? nastradao: ernad bakan
nastradao: ernad bakan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia