Blic

KUM ACO PEVAO, TATA FILIP KITIO MUZIČARE

ŽIVOJINOVI­ĆI SLAVILI DO ZORE

- V. M.

Rođenje sina pevačice Aleksandre Prijović i Filipa živojinovi­ća obeleženo je i slavljem u porodičnoj kući Brene i Bobe na Bežanijsko­j kosi.

Treći dan slavlja otkada je na svet došao Aleksandar Živojinovi­ć bio je najburniji. Ponosni tata Filip rođake, prijatelje i kolege pozvao je u porodični dom oca Bobe, gde se pevalo i igralo do jutra. Mikrofona se među prvima latila i baka Lepa Brena, ali je noć začinio pesmom kum malog Aleksandra Aco Pejović.

- Filip je bio najveselij­i, sve je raznežio majicom koju je nosio, a na kojoj je sa prednje strane pisalo “Dobro došao, sine. Aleksandar”, dok je na leđima pisalo “Nama je život dao sve”. Boba je već danima uplakan od sreće, pa je tako bilo i ove večeri dok se veselio sa bivšom suprugom Zoricom Nakić i prijom Borkom Mihajlović. Pejović, koji je bio Aleksandri­n kum na venčanju, nazdravlja­o je čitavo veče sa gostima i pevao u čast kumčeta. Mikrofona su se latili i Sale Tropiko, Keba, Nikola Rokvić, ali i Lepa Brena koja je sve digla na noge. Veselje - kaže naš izvor koji se zatekao na slavlju i dodaje:

- Filip je promenio nekoliko majica jer su ga čitavo majica koju je nosio filip sve govori veče cepali. On je sve vreme kitio muzičare novčanicam­a dok je čitava sala u vili Lepe Brene bila ukrašena balonima i cvećem, kojima je po zidovima bilo ispisano ime “Aleksandar”. Stričevi Viktor i Stefan đuskali su čitavo veče, dok se mama Aleksandra na tren uključila preko video-poziva da vidi kako se slavi dolazak njenog sina na svet. Među zvanicama su bili i blogerka Zorana Jovanović, košarkaš Marko Kešelj, Dejan Matić, Branka Nevestić i mnogi drugi.

U vili na Bežanijsko­j kosi pevalo se i igralo do jutra, a mama Aleksandra se u jednom trenutku uključila preko video-poziva. Čitava kuća bila je ukrašena imenom bebe

 ??  ?? sale tropiko pevao po želji tate filipa
sale tropiko pevao po želji tate filipa
 ??  ?? aco pejović u sevdahu
aco pejović u sevdahu
 ??  ??
 ??  ?? deda b danima r suze radosn
deda b danima r suze radosn

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia