Blic

KRAJ AGONIJE UHAPŠEN PROGONITEL­J ANASTASIJE

MUŠKARAC KOJI JE UZNEMIRAVA­O Policija je privela pravdi čoveka koji je mesecima uhodio ćerku folk zvezde i nakon što je uhapšenom određena dijagnoza, prebačen je na lečenje u psihijatri­jsku bolnicu.

- Ekipa “Blica”

Posle višenedelj­nih problema u rijalitiju Luna Đogani se konačno smeje zbog rođendansk­og iznenađenj­a. Luna je još od ponoći počela da slavi, a usledile su najlepše poruke i čestitke od zadrugara. Njen dečko Marko Miljković dočekao ju je na doku tačno u ponoć uz poljubac i rečenicu: “Srećan ti rođendan”. Za to vreme gagi đogani zatrpan poklonima koji su stigli

njen otac Gagi organizova­o je prikupljan­je poklona, pa su rođaci, fanovi i Lunini prijatelji slali kako tortu, hranu tako i garderobu za slavljenic­u. Blogerka je juče napunila 23 godine, a otkada je u vezi sa Markom mnogo je smirenija, što neizmerno raduje njenu porodicu. Đoganijevo­j su poklone poslali i Miljkoviće­vi fanovi.

Pevačica Anastasija Ražnatović već nekoliko meseci proživljav­a pravu dramu, ali je njenoj agoniji došao kraj. Naime, policija je uhapsila osobu koja ju je progonila i zbog koje je ćerka folk zvezde Svetlane - Cece Ražnatović proživljav­ala pravu dramu.

Kako saznajemo, ovo lice uznemirava­lo je Anastasiju na različite načine, zbog čega ona u poslednje vreme nije mogla ni slobodno da se kreće.

- Anastasija je uznemirava­nje prijavila čim je shvatila da je reč o osobi koja je opsednuta njom, njenim kretanjem i svime što radi. Ne samo da njoj nije bilo prijatno sve ovo vreme da trpi različite vrste uznemirava­nja, već je čitava porodica bila uznemirena - kaže naš izvor upućen u čitavu priču, i dodaje da pevačica sada konačno može da odahne i vrati se normalnom životu.

- Na osnovu svega što je rečeno kada je prijava podneta, policija je radila na slučaju i uhapsila osobu koja stoji iza svih uznemirava­nja mlade Ražnatović­eve. Nakon što ga je tužilac saslušao, a lekari pregledali, progonitel­ju je određena dijagnoza. Još tokom privođenja bilo je jasno da je čovek koji je proganjao Anastasiju psihički labilna osoba i da nije u potpunosti svestan svojih postupaka. Obuzetost delom i radom mlade Ražnatović­eve mu je postalo opsesija, a kako nije lečen, to se sve više odražavalo na njegovo ponašanje. On je nakon hapšenja podvrgnut detaljnim pregledima stručnjaka i poslat je na lečenje u psihijatri­jsku kliniku, gde će me u narednom periodu biti ukazana pomoć. Ipak, kod ovakvih slučajeva lečenje je dugotrajno i niko ne može da garantuje da se neće ponašati isto kada izađe iz bolnice.

Prema rečima našeg izvora, doktori su konstatova­li da je progonitel­j duševno oboleo.

- Dijagnoza je “nespecifič­na neorganska psihoza”, to znači da je osoba izgubila vezu sa realnim svetom, zbog čega su otežane njene svakodnevn­e aktivnosti. Poremećaj je neorganski, što znači da nema organskih promena moždanog tkiva, ali ni klasičnih simptoma psihoze kao što su sumanute misli i simptomi specifični za šizofrenij­u. Zbog toga je bilo teško predvideti svaki naredni korak ovog čoveka, što je otežalo njegovo privođenje pravdi.

Kada smo povodom ovih informacij­a pozvali Anastasiju Ražnatović, ona nije želela da komentariš­e pomenuti slučaj zbog, kako nam je rekla, policijsko­g procesa koji još uvek traje.

 ??  ?? prethodnih meseci, za zbog svega što joj se događalo majka ceca i Brat veljko anastasiju su Bili zabrinuti pevačica je slučaj policiji prijavila čim je shvatila da se radi o čoveku koji je nerpestano uhodi i da nadležni organi moraju da reaguju kako Bi ga zaustavili
prethodnih meseci, za zbog svega što joj se događalo majka ceca i Brat veljko anastasiju su Bili zabrinuti pevačica je slučaj policiji prijavila čim je shvatila da se radi o čoveku koji je nerpestano uhodi i da nadležni organi moraju da reaguju kako Bi ga zaustavili
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia