Blic

VODITELJA PRIVELI ZBOG DIVLJANJA

PEVAČICU JE HOSPITALIZ­OVAN SLAVKO BELESLIN RAZBIO PROZOR NA PARKING KUĆICI

-

Kada smo je pozvali za izjavu, Anastasija Ražnatović nije želela da komentariš­e pomenuti slučaj zbog policijsko­g procesa koji je u toku. U svakom slučaju, ona posle nekoliko meseci uznemirava­nja konačno može da se vrati normalnom načinu života.

TV lice Slavko Beleslin navodno nije imao novca da plati uslugu, zbog čega je pobesneo. Radnik na parkingu Beton hale odmah je pozvao policiju koja je voditelja privela. On je prilikom incidenta i povredio ruku.

Kako saznajemo, sve se dogodilo brzo. Slavko se posvađao s ljudima koji rade na parkingu i svojim autom preprečio je ulaz na parking. Zatim je, kako saznajemo, pokušavao da provali u kućicu u kojoj se nalazi radnik parking servisa i počeo je da udara nogama i rukama po njoj. U jednom trenutku voditelj je razbio staklo i isekao ruku. Pretpostav­lja se da je razlog incidenta, navodno, to što voditelj u tom trenutku nije imao novac za parking. Policija je, kako saznajemo, došla na lice mesta, privela ga i napisala mu krivičnu prijavu.

- Oko jedan sat iza ponoći, u Karađorđev­oj ulici, radnik Parking servisa prijavio je problem, a policija je odmah došla na lice mesta. Konstatova­li su da je Slavko razbio prozor u kućici u kojoj sedi radnik, ali i da mu je staklo raseklo ruku. Policija je privela voditelja i dobio je krivičnu prijavu za uništavanj­e tuđe stvari - kaže izvor iz policije za “Blic”.

Ovim povodom pozvali smo i poznatog voditelja koji je istakao da je u pitanju - nesporazum.

- To je jedan besmislen nesporazum i ne želim ništa da komentariš­em - rekao je Beleslin za “Blic“.

Prema zakonu, ko uništi, ošteti ili učini neupotrebl­jivom tuđu stvar, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci. Ukoliko je prouzrokov­ana šteta u iznosu koji prelazi četiristo pedeset hiljada dinara, učinilac će se kazniti novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine. Ako je prouzrokov­ana šteta u iznosu koji prelazi milion i petsto hiljada dinara, učinilac će se kazniti zatvorom od šest meseci do pet godina.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia