Blic

UDAJE SE DŽEJ LO

VERIDBA NA EGZOTIČNOJ DESTINACIJ­I

-

Pop diva Dženifer Lopez ne može da sakrije osmeh sa lica nakon što ju je na odmoru koji su zajedno isplaniral­i, verio emotivni partner Aleks Rodrigez s kojim je dve godine u vezi.

Iako je luksuzni odmor na koji su otišli bio isplaniran do najsitniji­h detalja, Dženifer nije ni slutila da će je partner veriti. To se dogodilo na plaži, a ponosna pevačica pokazala je skupoceni prsten koji vredi milione. Istu fotografij­u objavio je i njen verenik, ali i detalj više. On je objavio fotografij­u spavaće sobe, a na krevetu je od latica ruža ispisano: “Volim te”, a pored je stajalo nekoliko ruža.

Podsetimo, Aleks Rodrigez iz okončane bračne zajednice sa Sintijom Kurtis ima dvoje dece, dok je Dženifer Lopez u braku bila tri puta, a iz ljubavi sa Markom Entonijem ima dvoje dece.

Inače, pevačica i bejzbol igrač sreli su se nakon ručka u jednom restoranu. Kada su izašli iz objekta, Dženifer ga je potapšala po ramenu.

- Ne znam šta mi je tada bilo da ga potapšem po ramenu, ali tako smo se upoznali. Ja sam rekla “zdravo, Aleks”, a on je iznenađeno rekao “zdravo, Dženifer”. Pitala sam ga šta radi u Los Anđelesu, a on mi je rekao da sada tu živi, pa je on isto pitao mene. Ja sam mu odgovorila da oduvek tu živim i zaključili smo da bismo se mogli čuti i družiti - opisala je Džej Lo njihov susret pre nego što su započeli vezu.

Samo tri meseca nakon porođaja, Ivana Selakov se vratila poslovnim obavezama, a na sinoćnjem nastupu ju je malo ko prepoznao. Naime, pevačica Ivana Selakov se pojavila na zakazanom nastupu u jednom prestoničk­om klubu u prilično nesvakidaš­njem izdanju. Novopečeno­j mami su svi čestitali na tome što se tako brzo vratila u top formu i što je uopšte spremna za nastupe, ali njena vizuelna promena je naišla na podeljene komentare. Dok je jedni obasipaju kompliment­ima i poručuju joj da izgleda “svetski” ili kao “Lepa Brena iz mlađih dana”, ima i onih koji su pisali: “Šta ti se desilo? Preterala si”...

 ??  ?? aleks je iznenadio dženifer, ali je ona odmah rekla: „da“
aleks je iznenadio dženifer, ali je ona odmah rekla: „da“
 ??  ?? cela javnost je oduševljen­a prstenom
cela javnost je oduševljen­a prstenom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia