Blic

Dušica: Luna histeriše da bi skrenula pažnju

- A.čanović

„bio sam vezan za sajlu sa velikog krana i u trenutku eksplozije ta me je sajla povukla unazad tako da sam leteo tri do Četiri metra i pao na zemlju“ zajedno, ako ne snimam i ne igram predstave. Ponekad radim i obe stvari u danu, a ostalo vreme gledam da provodim sa porodicom. Kad mogu vidim se i sa prijatelji­ma - zapalimo po koju kubansku i uživamo u druženju. - objašnjava glumac koji je u braku sa fitnes instruktor­kom Marijom Srećković već dve i po decenije. Film “Balkanska međa” će premijerno biti prikazan sutra u centru “Sava”. Po ko zna koji put u nervnom rastrojstv­u Luna Đogani lomila je nameštaj i drugo pokućstvo u “Zadruzi”. Do blogerkino­g emotivnog kraha došlo je jer je saznala da narednih nekoliko dana neće biti s dečkom budući da je grupa u kojoj je ona učestvoval­a izgubila u zadatku Velikog šefa, pa će morati da spava na ostrvu, dok će grupa u kojoj se nalazi Marko Miljković boraviti u Beloj kući.

- Danima neću ništa da jedem sve dok ne padnem u nesvest - govorila je Luna. Voditeljka „Zadruge“, Dušica Jakovljevi­ć istakla je da Luna nema pravo na takvo ponašanje i da joj ubuduće neće tolerisati za materijaln­u štetu koje svesno pričinjava:

- Luna je išla dotle da se zakune u majku da ništa neće pojesti i da jedva čeka da padne u nesvest ne bi li tako napustila “Zadrugu”, gde se nameće pitanje zbog čega je sve vreme vraćala stvari u plakar ako je toliko očajnički htela da napusti imanje ili samo želi po ko zna koji put da skrene pažnju na sebe.

 ??  ??
 ??  ?? luna lomi i želi da padne u nesvest zadrugarki­ne izlive besa voditeljka ne toleriše
luna lomi i želi da padne u nesvest zadrugarki­ne izlive besa voditeljka ne toleriše
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia