Blic

BLIZNAKINJ­E SU PROMENILE MOJ ŽIVOT

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ O PRIVATNOST­I I LJUBAVI Poznati pevač sa voditeljko­m Jovanom Joksimović ima sina Kostu i ćerkice Srnu i Anu, a za “Blic“govori o supruzi, deci, preseljenj­u i daljim životnim planovima, ali i o tome hoćemo li ga ikada više videti na Evros

- Dragana Crnković

Bliznakinj­e Srnu i Anu dobio je u oktobru 2017, a na pitanje koliko su ga one promenile, Željko Joksimović je isprva razmislio, a onda i objasnio:

- Mislim da jesu. Pozitivno su uticale na moj život.

A s obzirom na to da su rođene istog dana, zanimalo nas je da li se razlikuju.

- Da, da, razlikuju se - potvrdio nam je ponosni otac.

Popularni pevač dosta radi, ali svaki slobodan trenutak koristi da provede sa suprugom i decom:

- Volim da provodim vreme sa porodicom i zaista koristim da budem sa njima kada sam slobodan.

A kako je “Blic“već pisao, Jovana i Željko prodaju svoj luksuzni stan i kupuju kuću u mirnijem delu grada. Željko je opisao kako teku pripreme oko preseljenj­a.

- Sve ide svojim tokom potvrdio je on.

Željko je nedavno nastupao u revijalnom delu Beovizije. gde se pojavio u istim, autentični­m kostimima.

- Nakon 15 godina prvi put sam obukao ta odela, jedno je bilo izgubljeno u fundusu RTS-A i digao sam frku da se nađe i našli su ga, i nećete verovati - kao da je sve bilo juče u Istanbulu. Nisam se ja nešto specijalni menjao fizički da kažem da nisam mogao da uđem u odelo, ali zaista, kao da sam ga nosio juče - kaže Željko Joksimović.

On je zadovoljan kako je protekla Beovizija, a kaže da smatra da bi Nevena Božović mogla da se dobro plasira na Evrosongu.

- Super je bila Beovizija, jako mi se dopalo. Uzeo sam učešće sa svojim evrovizijs­kim opusom pa sam još malo i davio ljude, takav je bio dogovor (smeh). RTS

SVE IDE SVOJIM TOKOM, REKAO JE ŽELJKO ZA „BLIC“O PRESELJENJ­U SA PORODICOM U NOVI DOM

je sve napravio na veoma visokom nivou prezentaci­ono, a to su gledale i strane zemlje. Kada je u pitanju Nevena, ona peva bogovski i može da očekuje visok plasman ako bude na visini zadatka na Evrosongu, što nije nimalo lako. Nisam još čuo ostale takmičarsk­e pesme da bih mogao da komentariš­em šta možemo da očekujemo - kaže Željko Joksimović.

On je, podsećamo, 2004. pesmom “Lane moje“izdejstvov­ao visoko drugo mesto, a kaže da bi se ponovo takmičio. Ipak, ne kao pevač.

- Svakako da bih učestvovao kao kompozitor, to mi je posao, ja komponujem. Ako mi neka pesma bude interesant­na, sanjao sam Da postignem sve što i čola naravno da ću učestvovat­i, ali ne kao izvođač. Mislim da sam dosta puta bio na Evrosongu. Lepo je meni tamo, to je ipak najveći muzički šou na svetu i kao autor mogu da idem sto puta - kaže Željko Joksimović.

 ??  ?? „vozim se običnim kombijem, imam obične patike, ja sam običan tip“, kaže o sebi
„vozim se običnim kombijem, imam obične patike, ja sam običan tip“, kaže o sebi
 ??  ??
 ??  ?? Uživa U vremenu provedenom sa porodicom
Uživa U vremenu provedenom sa porodicom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia