Blic

BIVŠEG KOŠARKAŠA PARTIZANA PRETUKAO SIN BIZNISMENA?!

-

Beogradska policija traga za Dušanom Silićem (27) zbog sumnje da je prekjuče oko 17 sati pretukao Nemanju Bezbradicu (26), bivšeg košarkaša Partizana, saznaje “Blic”.

Kako nezvanično saznajemo, napad se dogodio u nedelju oko 17 sati u Ulici vožda Karađorđa u Jakovu. Prema rečima našeg izvora upoznatog sa slučajem, Nemanja Bezbradica stajao je ispred kuće i razgovarao sa jednom osobom, kada mu je u jednom trenutku prišao, kako se sumnja, Dušan Silić.

- Dušan je, kako se sumnja, Nemanji prišao s leđa i zadao mu nekoliko udaraca, nako čega je mladić pao i izgubio svest, a on se dao u beg. Metež ispred kuće čula je Nemanjina majka, koja je odmah pozvala policiju - dodaje naš izvor.

Ona je navodno ispričala da joj je osoba koja je bila u društvu sa Bezbradico­m rekla da sumnja da je njenog sina napao Dušan Silić, koji je inače takođe iz Jakova.

Prema našim informacij­ama, Bezbradica je sa teškim telesnim povredama primljen u bolnicu, ali sada je u svesnom stanju.

- Bezbradica je u bolnicu primljen sa povredama kolena i ručnog zgloba, a po telu je imao i oguljotine. Takođe, njemu je konstatova­n i prelom lobanje zbog čega je zadržan na lečenju - dodaje naš izvor.

Policija je krenula u potragu za osumnjičen­im, međutim na adresi na kojoj je prijavljen ga nisu zatekli. Policija je nastavila potragu za njim, a kako saznajemo, Dušan Silić je sin poznatog beogradsko­g biznismena. Policija je, tragajući za napadačem, pretresla i kuću Dušana Silića koja se takođe nalazi u Jakovu. Prema informacij­ama koje posedujemo, izjavu u policiji dao je i brat osumnjičen­og, nakon čega je otišao kući.

Reporteri “Blica” razgovaral­i su juče sa komšijama porodice Bezbradica, koje kažu da su šokirane napadom na nekadašnje­g košarkaša.

- Čuli smo da je Nemanja napadnut s leđa, kukavički. Parkirao je automobil, izašao iz njega i krenuo ka kući. Na samo dva metra od ulaza pojavio se taj nasilnik i zadao mu nekoliko udarca od pozadi. Verovatno ga je čekao u obližnjem žbunu i nakon što ga je udario nekoliko puta, pobegao je kažu zaprepašće­ne komšije pokazujući mesto na kojem se dogodio napad. Komšije Bezbradica kažu za „Blic“da su ogorčeni zbog napada na bivšeg košarkaša. Dodaju i da su čuli da policija traga za Dušanom Silićem.

O motivu napada na košarkaša od juče se nagađa u Jakovu. Pojedine informacij­e govore da je posredi sukob zbog devojke, ali niko to sa sigurnošću nije mogao da tvrdi.

Nemanja Bezbradica je karijeru počeo u OKK Beogradu, a potom je prešao u Radnički, iz kog je 2013, kao 20-godišnjak stigao u Partizan. Ali, nije prošlo dugo, a karijera je prestala da ide brzom uzlaznom putanjom. Kao što je u mlađim reprezenta­tivnim kategorija­ma krenuo da oseća kako izgledaju porazi, tako je i njegova klupska karijera počela da ide drugačijim stazama. Prešao je u Zrinjski iz Mostara, zatim potpisao za Vareze, ali ne i zaigrao za taj italijansk­i tim, potom stigao u letonsku VRF Rigu i posle dva i po meseca odande otišao. Od 2017. je član ovdašnjeg Beovuka.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia