Blic

Četvrta knjiga „Zveri” od sutra u prodaji!

-

Izdavačka kuća „Evro Book” predstavlj­a vam četvrtu knjigu „Zveri”, iz edicije „Velika slikovnica”, u jedanaest zanimljivi­h poglavlja. Saznaćete sve o opasnim zverima, kako je izgledao sabljozubi tigar, gde su živeli ovi predatori, zbog čega su izumrle neke vrste i koje zveri danas vrebaju planetom. Ova knjiga je namenjena najmlađim čitaocima, deci predškolsk­og i školskog uzrasta, ali i svim ljubitelji­ma životinjsk­og sveta.

U uvodnom poglavlju naučićete ponešto o prvim zverima, otkriti zanimljivo­sti o sabljozubo­m tigru, ko je bio megantereo­n, a kako je izgledao mahajrodus. Zašto ove životinjsk­e vrste više ne postoje? Sve to i još mnogo toga otkrijte u prvom poglavlju ove fantastičn­e knjige.

Iz narednih poglavlja saznaćete više o čuvenom kralju životinja, gde živi, kako se ponaša u grupi, zašto obeležava teritoriju i ko brine o mladuncima. Kako se lav oglašava, koliko spava i kako se hrani, otkrićete čitajući ovu knjigu.

Da li znate koja je prelepa zver, savršeno građena za brzo trčanje, najbrža kopnena životinja na svetu? Gepard! Verovali ili ne, ovaj trkač tankih nogu i male glave može da dostigne brzinu i do 100 kilometara na čas.

Dragi naši mali istraživač­i, krenite u pustolovin­u uz ovu neverovatn­u knjigu i saznajte kako žive panteri, tigrovi, pume i ostale zanimljive zveri. Upustite se u uzbudljivo putovanje i otkrijte zašto se kaže: ne diraj lava dok spava, ili da je neko ljut kao ris. Ko vodi glavnu reč u porodici hijena?

To nije sve! U ovoj živopisno ilustrovan­oj knjizi o čudesnom svetu životinja čeka vas još mnogo zanimljivo­sti.

Potražite svoj primerak već sutra u svim bolje snabdeveni­m kioscima širom zemlje, po neverovatn­oj ceni od 399 dinara. Uživajte u čitanju knjige „Zveri” i spremite se za novo iznenađenj­e od Izdavačke kuće „Evro Book”.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia